Redusert pris! LEDlife KONI9 LED pære - 9W, 230V, G12 ledlife

LEDlife KONI9 LED pære
9W, 230V, G12

Gir en rigtig fin spredning, da LED'erne er plassert i flere forskjellige retninger.

Ved bruk i lamper til utladingspærer må lampen ombygges så LED pæren får 230V direkte.

230V.

Lengde med ben: 103 mm.

Lengde uten ben: 95 mm.

Diameter: 28 mm.
 LEDlife KONI9 LED pære er en kraftig og energieffektiv lyskilde som er ideell for erstatning av tradisjonelle lyspærer. Med en effekt på 9W, kan denne LED-pæren erstatte en tradisjonell pære med en effekt på 30W. Dette gir betydelige energibesparelser uten at det går på bekostning av lysstyrken.

For å kunne bruke LEDlife KONI9 LED pære, må den kobles til en 230V strømforsyning. Dette gjør den enkel å installere og bruke i ulike typer lamper og belysningsanlegg.

En av de mest imponerende egenskapene ved denne LED-pæren er dens lysstyrke. Med en lysstyrke på 1100 lumen, gir den et kraftig og klart lys som kan lyse opp store områder. I tillegg har den en høy lysspredning på 360 grader, noe som betyr at lyset blir jevnt fordelt i rommet. Dette sikrer en optimal belysning og eliminerer mørke flekker eller skygger.

En annen viktig faktor å vurdere når det gjelder belysning er lyskvaliteten. LEDlife KONI9 LED pære har en imponerende RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres av denne pæren, viser alle farger på en naturlig og autentisk måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i kommersielle områder.

For å sikre langvarig og pålitelig drift, er LEDlife KONI9 LED pære utstyrt med LED-er av høyeste kvalitet. Dette sikrer en levetid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. I tillegg er denne pæren utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt en god kjølingsteknologi. Dette sikrer at produktet har en lang levetid og vil fungere optimalt i lang tid framover.

LEDlife KONI9 LED pære er tilgjengelig i den populære fargen kald hvit (6000K). Dette er en farge som gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Selv om denne fargen sjelden brukes i Skandinavia, er den populær i miljøer som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Denne fargen kan skape en unik atmosfære og gir et spesielt uttrykk til rommet.

Med dimensjonene 103 x Ø28 mm, er LEDlife KONI9 LED pære kompakt og enkel å installere i ulike typer lamper og belysningsarmaturer. Den passer godt både i private hjem og i kommersielle bygninger.

Alt i alt er LEDlife KONI9 LED pære et imponerende produkt som kombinerer energieffektivitet, høy lysstyrke, god lyskvalitet og lang levetid. Med denne LED-pæren kan du forvente en pålitelig og kraftig belysning som vil vare i mange år framover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

-30%

271,00 kr inkl. mva.

189,70 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke1100 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt30w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG12
Høyde103 mm.
Diameter28 mm.