Restsalg: V-Tac 21W/m LED strip
Samsung LED chip, 5m, IP20, 24V, 700 LED per. meter

5 meters rull.
Kan kortes ned for hver 5 cm. 

Bredde: 12 mm.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg).Data om produktet:

Denne V-Tac 21W/m LED-stripene er et utmerket valg for belysning av ulike områder. Med en sammensetning av Samsung LED-chip og 700 LED-er per meter, kan du være sikker på å få en kraftig lyskilde. Denne 5 meter lange LED-stripen har en spenning på 24V og en IP20-rating, som betyr at den ikke er vannbestandig.

Lysstyrke og kvalitet:

Med en lysstyrke på 2000 lumen per meter, vil denne LED-stripen gi deg en jevn og bred lysspredning på 120 grader. Dette sikrer at lyset blir jevnt fordelt og skaper et behagelig belysningsmiljø. LED-stripen har også en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at den gir et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Med denne lyskvaliteten kan du være trygg på at den vil møte selv de mest krevende behovene.

Dimmefunksjon:

En av de praktiske funksjonene til denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gjør det mulig å justere lysstyrken etter behov og skape ønsket atmosfære. Enten du ønsker en avslappende stemning eller trenger god belysning til arbeid, kan du enkelt tilpasse lysnivået med dimmefunksjonen.

Fargetoner:

Med denne LED-stripen kan du velge mellom tre forskjellige fargetoner. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære. Den skaper et varmt lys som bidrar til å skape en koselig stemning. Nøytral hvit (4000K) gir et naturlig og effektivt arbeidsmiljø. Denne fargetonen er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver ser ut som de skulle være. Kald hvit (6400K) gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Dette er en fargetone som brukes sjelden i Skandinavia, men er populær i spesifikke bruksområder som lakkeringshaller og akvarier.

Med denne V-Tac 21W/m LED-stripen får du en pålitelig og energieffektiv lyskilde som kan brukes i ulike miljøer. Den høye lyskvaliteten og muligheten til å velge mellom forskjellige fargetoner gjør den egnet for mange bruksområder. Vær oppmerksom på at denne LED-stripen har en IP20-rating, som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes på steder der den kan bli utsatt for vann eller fuktighet.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-50%

2 246,00 kr inkl. mva.

1 123,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk21w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe