Blå 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W per meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.blue

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Stripen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Stripen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.



8W/meter Blå Neon Flex LED Stripe - 5 meter

Dette Blå 8x16 Neon Flex LED produktet er en fleksibel LED-stripe med en effekt på 8W per meter. Den er ideell for bruk innendørs og utendørs, og gir enestående belysning til ethvert område. Med en lengde på 5 meter, er det rikelig med stripe tilgjengelig for å dekke større områder.

Produktet skal kobles til en 12V strømkilde for å fungere optimalt. Dette gjør det enkelt å integrere den i eksisterende elektriske systemer og sikrer en jevn og pålitelig belysning. Den lave spenningen gjør også produktet trygt å håndtere.

Med en lysstyrke på 355 lumen per meter, gir denne LED-stripen et kraftig og klart blått lys. Den har også en bred lysspredning på 100 grader, som gir en jevn fordeling av lyset og eliminerer sjansene for mørke flekker eller skygger. Dette gjør det ideelt for områder der jevnt lys er viktig.

Denne Neon Flex LED-stripen kan dimmes, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Enten det er behov for dempet belysning for en avslappende atmosfære eller et lysere lys for å skape et levende miljø, kan denne LED-stripen tilpasses etter preferanser.

Dimensjonene på denne LED-stripen er 8 x 16 mm, noe som gjør den slank og diskret. Dette gjør at den kan monteres på forskjellige overflater og passer godt til ulike designkonsepter.

Produktet har en IP67-rating, noe som betyr at det er vannbestandig og tåler fuktighet og regn. Det er viktig å merke seg at LED-stripen ikke skal være under vann i lengre tid, da dette kan skade produktet.

Den Blå 8x16 Neon Flex LED-stripen på 5 meter med en effekt på 8W per meter er et pålitelig og allsidig produkt som kan gi deg den ønskede belysningen til ethvert område. Enten det er til hjemmebruk eller kommersiell bruk, vil denne LED-stripen gi deg et imponerende lysutvalg og langvarig holdbarhet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC