Rød 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.red

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i rød til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Stripen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Stripen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.



Rød 8x16 Neon Flex LED, 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

Denne røde 8x16 Neon Flex LED-stripen er en flott løsning for å gi ekstra lys til ulike områder. Med en lengde på 5 meter og en effekt på 8W pr. meter, gir den nok lysstyrke til å lyse opp ethvert rom eller utendørsområde.

For å få stripen til å fungere trenger du en 12V strømforsyning. Denne fleksible LED-stripen kan kobles direkte til strømforsyningen, og du vil umiddelbart merke den imponerende lysstyrken på 355 lumen pr. meter. Dette betyr at stripen gir en kraftig og klar belysning i rommet.

Det som virkelig skiller denne LED-stripen fra andre alternativer er den høye lysspredningen på 100 grader. Dette gjør at lyset fordeles jevnt uten å begrenses til bare et lite område. Du vil glede deg over en bred lysstråle som belyser hele rommet.

En annen fordel ved denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Du kan enkelt skape den perfekte atmosfæren i rommet ved å justere lysstyrken.

Dimensjonene på stripen er 8 x 16 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i forskjellige settinger. Enten det er festet til veggen, taket eller møblene, vil denne LED-stripen ta minimalt med plass og gi maksimalt med lys.

En annen viktig funksjon er IP67-klassifiseringen, som betyr at stripen er vannbestandig. Dette gjør den egnet for utendørs bruk eller områder der den kan bli utsatt for vannsprut. Men vær oppmerksom på at den ikke kan være under vann i lengre tid.

Alt i alt er den røde 8x16 Neon Flex LED-stripen en pålitelig og kraftig lyskilde. Med imponerende lysstyrke, bred lysspredning og dimmefunksjon, er den perfekt for å skape den rette atmosfæren i ethvert miljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC