Lyseblå 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.light.blue

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i lyse blå til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Stripen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Stripen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.Lyseblå 8x16 Neon Flex LED, 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

Denne lyseblå neon flex LED-stripen er en flott løsning for å skape en levende og fengende belysning i ulike omgivelser. Med et forbruk på 8W per meter gir den tilstrekkelig lysstyrke til å lage en imponerende atmosfære.

Denne LED-stripen må kobles til en 12V-strømforsyning for å fungere. Det gjør den kompatibel med ulike systemer og lett å integrere i eksisterende belysningsoppsett.

Med en lysstyrke på 355 lumen per meter er denne LED-stripen i stand til å produsere en imponerende mengde lys. Den har også en bred lysspredning på 100 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset over et stort område. Dette gjør den ideell for å belyse større områder eller for å skape en blendende effekt.

En ekstra fordel med denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gir deg fleksibilitet til å justere lyset etter behov og skape ønsket atmosfære. Enten det er behov for et mykt og avslappende lys eller en mer livlig og energisk atmosfære, kan denne LED-stripen tilpasses til dine preferanser.

Med dimensjoner på 8 x 16 mm er denne LED-stripen slank og enkel å montere. Den tar minimalt med plass og kan installeres i trange områder. Du kan enkelt klippe og tilpasse lengden på stripen etter behov.

Denne LED-stripen har IP67-klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig. Den kan motstå forskjellige værforhold og være montert utendørs uten bekymringer. Vær imidlertid oppmerksom på at den ikke kan være helt nedsenket i vann over lengre perioder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC