Orange 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W per meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.orange

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i orange til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Stripen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Stripen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.Beskrivelse av Orange 8x16 Neon Flex LED, 5 meter, 8W per meter, IP67, 12V

Denne LED-stripen, med en lengde på 5 meter, er designet for å gi en imponerende belysning i ditt hjem eller utendørsområde. Med en effekt på 8W per meter gir den en lysstyrke på 355 lumen per meter, noe som gir et klart og sterkt lys. Den er ideell for å skape stemningsfull belysning eller å lyse opp større områder.

For å drive denne LED-stripen trenger den en 12V strømforsyning. Dette gjør det enkelt å integrere den i allerede eksisterende lysinstallasjoner eller å montere den der hvor det passer best for deg. Denne fleksibiliteten gjør at du kan bruke LED-stripen både innendørs og utendørs.

Denne LED-stripen har en høy lysspredning på 100 grader, som betyr at lyset blir jevnt fordelt over et større område. Dette er ideelt for å gi en jevn belysning uten synlige mørke områder. Med mulighet for å dimme lyset kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i rommet.

LED-strippen har dimensjoner på 8 x 16 mm, og er derfor kompakt og enkel å montere. Den har også en IP67-klassifisering, som betyr at den er vannbestandig. Du kan trygt bruke den utendørs, men den bør ikke være under vann over lengre tid.

Denne Orange 8x16 Neon Flex LED-stripen gir en imponerende belysning med sin høye lysstyrke, jevne fordeling av lyset og muligheten for å dimme lyset. Enten det er til dekorativ belysning i hjemmet ditt eller til å lys opp en utendørs terrasse, er denne LED-stripen et pålitelig og allsidig valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC