Lifud 20W DALI dimbar LED driver
Push dimming og DALI, flicker free, , 250-500mA, 9-42V

Lifud.LF-AAD020-0500-42

Dimbar driver med DALI og push dim.

9-42V

250mA
300mA
350mA
400mA
450mA
500mALifud 20W DALI dimbar LED driver er en kraftig enhet som er perfekt for bruk i både husholdninger og kommersielle omgivelser. Med en effekt på 20W, kan denne driveren gi deg den lysstyrken du trenger for å skape den perfekte atmosfæren i rommet.

For å bruke denne enheten, må du koble den til en 230V strømforsyning. Deretter kan du enkelt kontrollere lysstyrken ved hjelp av DALI-grensesnittet. Dette gir deg full kontroll over belysningen i rommet ditt og lar deg tilpasse lysstyrken etter dine behov.

En av de største fordelene med denne enheten er at den er flicker free, noe som betyr at den ikke flimrer. Dette er spesielt viktig for personer som er følsomme for flimmer og kan føre til hodepine, kvalme og andre helseproblemer. I tillegg er det flimrerfrie designet også gunstig for foto- og videoopptak, da det vil gi en jevn og stabil lyskilde uten flimmer.

Med dimensjoner på 40 x 25 x 122 mm, er denne enheten liten nok til å passe inn i de fleste installasjoner. Det er også viktig å merke seg at denne enheten ikke er vannbestandig, så den bør ikke brukes i områder der den vil bli utsatt for fuktighet eller vann.

Lifud 20W DALI dimbar LED driver kommer med en produsentgaranti på 5 år, som gir deg ekstra trygghet og sikkerhet når du kjøper denne enheten. Med alle disse funksjonene og egenskapene, er det ingen tvil om at denne enheten er et utmerket valg for alle som ønsker å ha full kontroll over belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

366,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, DALI
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde25 mm.
Bredde40 mm.
Dybde122 mm.
MaterialeABS Plast