80 cm. USB LED strip for TV og PC
60 LED per meter

80 cm LED stripe til USB.

Passer perfekt tilå skabpe stemning ved pc'en, TV'en eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tenner og slukker sammen med enheten den er tilkoblet, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på baksiden av stripen så den enkelt kan festes på vannrette flater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge omvendt og lyse ned, så bør limet også suppleres.




Produktbeskrivelse:

Denne 80 cm lange USB LED-strippen er ideell for TV-en eller PC-een din. Med 60 LED per meter kan du være sikker på at du får jevn og kraftig belysning.

For å bruke denne LED-strippen må den kobles til en 5V strømforsyning. Denne spenningen gir den nødvendige kraften for å gi deg det ønskede lyset.

Du kan velge mellom to fargetoner: Varm hvit (3000K) og Kald hvit (6000K). Varm hvit fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset er varmt og skaper en koselig stemning som er ideell for avslappende kvelder. Kald hvit fargetone gir derimot et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær i lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Dessuten er denne LED-strippen IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs uten problemer. Den er i stand til å motstå vannsprut og regn, slik at du kan bruke den selv i våte forhold uten å bekymre deg.

Oppgrader TV-en eller PC-en din med denne 80 cm lange USB LED-strippen. Den vil gi deg imponerende belysning og skape den perfekte atmosfæren for en koselig kveld eller et spesielt dekorativt prosjekt.

Mer informasjon

101,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Forbruk og spenning
Spenning5V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe