4-Port USB-lader 30W
Hvit

we.44962

Lad opp verden, Lad opp smart!

Denne avanserte multippel USB-laderen er den ultimate løsningen for å lade opp enhetene dine, uansett hvor du er!

Med ikke mindre enn 4 kraftige USB-A porter, gir denne laderen deg muligheten til å lade opptil 4 enheter samtidig. Slutt på bryderiet med å velge mellom gadgetene dine - nå kan du lade dem alle samtidig!

Intelligent Lading, Uten Bekymringer

USB-adapteren er utstyrt med den nyeste ID-chip-teknologien som gjør det mulig å gjenkjenne og tilpasse ladestrømmen til enhetene dine. Slutt å bekymre deg for overopplading eller overstrøm - denne laderen tar seg av alt for deg.

Universell Kompatibilitet

Uansett om du er fan av Apple, Samsung, Xiaomi, LG, Huawei eller bruker nettbrett, powerbanks eller eksterne batterier, denne USB-laderen er klar for å imøtekomme ladebehovene dine. Dette er den ultimate ladestasjonen for alle dine elektroniske følgesvenner.

Beskytt Dine Enheter

Sikkerhet går først, og laderen vår har det dekket. Den innebygde beskyttelseselektronikken sørger for at enhetene dine er beskyttet mot overstrøm, overopplading og overoppheting. Lading av enhetene dine uten bekymringer.

Den Perfekte Reisekameraten

Det kompakte og lette designet gjør den til den ideelle reisekameraten. Den passer enkelt i vesken din, slik at du kan ha den med deg overalt, og takket være det brede inngangsspenningsområdet (100-240 V) er den også perfekt for bruk i utlandet. Aldri mer bekymringer om strømproblemer under reisene dine.

Lad opp verden, lad opp enhetene dine smart - med vår multippel USB-lader! Gjør deg klar for en praktisk og problemfri ladeopplevelse, uansett hvor du er. Bestill din i dag og gi strøm til enhetene dine på den mest effektive måten noensinne!



Mer informasjon

208,00 kr inkl. mva.

På lager.