3 m. USB LED strip for TV og PC
60 LED per meter

3 meter LED stripe til USB.

Passer perfekt tilå skabpe stemning ved pc'en, TV'en eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tenner og slukker sammen med enheten den er tilkoblet, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på baksiden av stripen så den enkelt kan festes på vannrette flater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge omvendt og lyse ned, så bør limet også suppleres.Denne 3 meter lange LED-stripen er perfekt for å skape en koselig og avslappende atmosfære rundt TV-en eller PC-en din. Med to forskjellige fargetoner å velge mellom, kan du tilpasse belysningen etter dine behov og ønsker. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet. Kald hvit (6000K) gir derimot et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


LED-stripen er enkel å montere og kan kobles til 5V forsyning. Den har en IP65-klassifisering, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler både vannsprut og regn. Dette gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å lyssette utendørsområder som hagen eller terrassen.


Med sin lange levetid og lave strømforbruk, er denne LED-stripen både økonomisk og miljøvennlig. Den gir også et jevnt og behagelig lys som ikke flimrer eller flakker, noe som gjør den perfekt for å se på film eller arbeide ved PC-en over lengre tid.


Uansett om du ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i stuen, eller ønsker å lyssette utendørsområder med et kraftig og pålitelig lys, vil denne 3 meter lange USB LED-stripen være det perfekte valget for deg.

Mer informasjon

355,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Forbruk og spenning
Spenning5V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe