Restsalg: V-Tac oppladbar CCT bordlampe
Hvit, IP54, touch dimbar, modell mini

VT-1181.white

Hvit oppladbar LED bordlampe til innendørs bruk fra V-Tac.

Dimmes via touch/berøring på toppen av lampen. Trykk kort for å tenne/slukke eller hold inne for å skru opp/ned lyset.

Opp til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers oppladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser seg humøret ditt med enkle fargetemperaturinnstillinger som spenner fra varmt gyllent til kjølig hvitt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt å ta med deg der du trenger.



Data om produktet:

Effekt: 1.5W

Lysstyrke: 150 lumen

Lysspredning: 180 grader

Dimensjoner: 210 x Ø86 mm

IP-klassifisering: IP54

Denne V-Tac oppladbare CCT bordlampen i hvit finish, med modellen mini, er et praktisk og stilrent tillegg til ethvert rom. Med en effekt på 1.5W, er denne lampen både energieffektiv og miljøvennlig. Med en lysstyrke på 150 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, gir denne bordlampen en jevn fordeling av lyset i hele rommet, noe som skaper en behagelig og godt opplyst atmosfære.

En av de beste funksjonene med denne bordlampen er dens dimmerfunksjon. Dette lar deg enkelt justere lysstyrken etter behov, slik at du alltid har riktig mengde lys for enhver situasjon. Enten du trenger dempet belysning for en koselig kveld, eller sterkt lys for å lese eller arbeide, kan denne lampen tilpasses etter dine preferanser.

Med dimensjonene 210 x Ø86 mm, tar denne bordlampen minimalt med plass på bordet ditt. Den har også en IP54-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på fuktige steder som bad eller kjøkken. Du trenger ikke bekymre deg for at lampen skal bli skadet av fuktighet eller vann som kan sprute på den.

Samlet sett er V-Tac oppladbar CCT bordlampe i hvit, modell mini, en pålitelig og funksjonell lampe som passer godt for ethvert rom. Med dens energieffektivitet, justerbare lysstyrke og slitesterk design, vil denne lampen gi deg lys og atmosfære i lang tid fremover.

Mer informasjon

-30%

670,00 kr inkl. mva.

469,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarJa
Lysstyrke150 lumens
Spredning180 grader
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Dimensjoner
Høyde210 mm.
Diameter86 mm.