BA15D LED pære
2,5W, 120 grader

Energibesparende Denne BA15D LED-pæren har et lavt energiforbruk på 2,5w, noe som gjør den til et utmerket alternativ til tradisjonelle lyspærer som bruker opptil 25w.

Det betyr at du vil kunne spare penger på strømregningen din mens du samtidig opprettholder et godt lysnivå.

Dette er et utmerket valg for de som ønsker å gjøre noe for miljøet. Lang levetid BA15D LED-pæren har en lang levetid på opptil 25 000 timer, noe som betyr at den har en forventet levetid på opptil 10 år.

Dette er et utmerket valg for de som ønsker å spare penger på strømregningen sin mens de samtidig unngår de kostnadene som er knyttet til å kjøpe nye lyspærer ofte. God kvalitet BA15D LED-pæren er laget av høykvalitetsmaterialer og er utstyrt med et solid konstruksjonsdesign som sikrer at den tåler langvarig bruk.

Den er også motstandsdyktig mot støt, vibrasjoner og store temperaturendringer, noe som gjør den til et utmerket valg for offentlige miljøer.BA15D LED pære, 2,5W, 120 grader

Data om produktet: 2,5W Liten pære BA15D.
Må kobles til 12V forsyning

Fargetone på lyset
Finnes i: Varm hvit (3000K).
Varm fargetone - Gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Dimensjoner: 49 x Ø18 mm.

Denne BA15D LED-pæren er en liten og energieffektiv pære med en effekt på 2,5W. Den er designet for å gi et varmt hvitt lys med en fargetemperatur på 3000K. Denne fargetonen skaper en behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og hygge.

Pæren må kobles til en 12V forsyning, noe som gjør den ideell for bruk i ulike applikasjoner som for eksempel belysning i hjemmet, i bilen eller i båten. Med en lysvinkel på 120 grader, gir denne pæren et jevnt og godt lysspredning.

Med dimensjonene 49 x Ø18 mm, er denne LED-pæren enkel å installere og passer perfekt i lamper eller armaturer som bruker BA15D-sokkel. Den lave effekten på 2,5W gjør den også energieffektiv og miljøvennlig.

Skap en varm og koselig atmosfære med denne BA15D LED-pæren. Den er ideell for ulike bruksområder og vil bidra til å skape en avslappende og hyggelig stemning uansett hvor den brukes.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

85,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Forbruk og spenning
Forbruk2.5w
Spenning12V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelBA15D
Høyde49 mm.
Diameter18 mm.