BA15D LED pære
2,5W, 120 grader
BA15D LED pærer er små og effektive lyskilder som er spesielt utviklet for bruk i lavspenningsapplikasjoner. Med en effekt på kun 2.5 watt er disse pærene et utmerket valg for deg som ønsker å spare energi og redusere strømregningene dine.

For å kunne bruke BA15D LED pærene, må du koble dem til en 12V strømforsyning. Dette gjør at pærene er spesielt egnet for bruk i lavspenningsmiljøer, som for eksempel i biler, båter eller campingvogner.

En av de store fordelene med BA15D LED pærene er at de gir en varm hvit fargetone på lyset. Med en fargetemperatur på 3000K gir disse pærene en behagelig og avslappende atmosfære, som gjør at du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig stemning.

Med BA15D LED pærer kan du enkelt og effektivt oppgradere belysningen i hjemmet ditt eller i ditt mobile miljø. Disse pærene er enkle å installere og har en lang levetid, noe som gjør at du kan nyte det varme lyset i flere år fremover.

Så hvis du ønsker å skape en varm og koselig atmosfære i hjemmet ditt eller i ditt mobile miljø, er BA15D LED pærer et utmerket valg. Med sin varme hvite fargetone og effektive teknologi, vil disse pærene lyse opp livet ditt på en miljøvennlig og økonomisk måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

80,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk2.5w
Spenning12V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelBA15D