Halo Design
OFFICE Juster lys øyebeskyttelse. USB svart

hd.731770

Office Justerbar skrivebordslampe, slim fit modell, er det perfekte valget hvis du ikke vil gå på akkord med lys og kvalitet.
Ikke nok med det, men du får også et vakkert design, som mange i dag går etter, nemlig at det blir et møbel som skal passe på kontoret eller hvor du måtte ønske det plassert.
Det er innebygget øyebeskyttelse og blendingsfritt, noe som gjør den helt unik å bruke når du skal jobbe konsentrert.
Øyebeskyttelse er en LED-teknologi som gir balanse mellom konsentrasjonsevnen og øynene dine, noe som gir mindre tretthet når du sitter lenge.
Du kan også bruke lampen til den litt mer behagelige belysningen da den kan veksle mellom Kelvin-gradene og justere lysstyrken, kan også justeres i høydevinkel og fra side til side.
som en liten ekstra detalj er det innebygd USB-utgang, slik at du kan lade det elektroniske utstyret ditt mens du jobber.
Nydelig design og super deilig kvalitet.
Mye lampe for pengene.Halo Design er en fantastisk lyskilde som gir deg en effekt på hele 10W. Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 150 grader, kan du være sikker på at du får en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette er en viktig faktor for å skape en behagelig atmosfære i ethvert rom.

Men det er ikke bare lysstyrken som gjør Halo Design til et så utrolig flott produkt. Lyskvaliteten er også helt unik med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og vakkert, og gir deg en ekte og genuin visning av alle farger. Enten du trenger lys til å lese, arbeide eller bare slappe av, så vil Halo Design gi deg akkurat den lyskvaliteten du trenger.

Med dimensjoner på 48 x Ø12 mm, er Halo Design også en svært kompakt lyskilde. Det betyr at du kan plassere den hvor som helst uten at den tar opp for mye plass. Samtidig er den også svært enkel å montere, noe som gjør den til en ideell belysningsløsning for alle hjem.

Selv om Halo Design er en fantastisk lyskilde, er det viktig å være oppmerksom på at den ikke er vannbestandig. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den kan brukes innendørs, men ikke utendørs eller i våte omgivelser. Dette er imidlertid ikke et problem for de aller fleste, da Halo Design er laget for å gi deg det beste lyset innendørs, uansett hva slags rom du befinner deg i.

Alt i alt er Halo Design en utrolig flott og funksjonell lyskilde som vil gi deg akkurat den belysningen du trenger. Enten du trenger lys til å arbeide, lese eller bare slappe av, vil Halo Design gi deg den perfekte kombinasjonen av effekt, lysstyrke og kvalitet. Så hvis du leter etter en belysningsløsning som vil gi deg det beste lyset i hjemmet ditt, trenger du ikke lete lenger enn Halo Design!

Mer informasjon

1 999,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde48 mm.
Diameter12 mm.
MaterialeAlu