Halo Design
OFFICE Juster lys øyebeskyttelse. USB svart

hd.731770

Office Justerbar skrivebordslampe, slim fit modell, er det perfekte valget hvis du ikke vil gå på akkord med lys og kvalitet.
Ikke nok med det, men du får også et vakkert design, som mange i dag går etter, nemlig at det blir et møbel som skal passe på kontoret eller hvor du måtte ønske det plassert.
Det er innebygget øyebeskyttelse og blendingsfritt, noe som gjør den helt unik å bruke når du skal jobbe konsentrert.
Øyebeskyttelse er en LED-teknologi som gir balanse mellom konsentrasjonsevnen og øynene dine, noe som gir mindre tretthet når du sitter lenge.
Du kan også bruke lampen til den litt mer behagelige belysningen da den kan veksle mellom Kelvin-gradene og justere lysstyrken, kan også justeres i høydevinkel og fra side til side.
som en liten ekstra detalj er det innebygd USB-utgang, slik at du kan lade det elektroniske utstyret ditt mens du jobber.
Nydelig design og super deilig kvalitet.
Mye lampe for pengene.Produktbeskrivelse:

Denne svarte Halo Design Office Juster lys øyebeskyttelsen er et praktisk og stilfullt tilbehør til kontoret ditt. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 300 lumen, gir den tilstrekkelig lysstyrke for de fleste behov. Med en bred lysspredning på 150 grader, vil lyset jevnt fordeles i rommet, noe som skaper en behagelig belysning.

Lyskvaliteten på dette produktet er av høy standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at det naturlige lyset viser alle farger vakkert og genuint. Du vil oppleve en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de fleste oppgaver og behov. Denne øyebeskyttelsen sikrer at du kan jobbe i et behagelig og naturlig lys uten å utsette øynene dine for ubehagelig blending eller anstrengelse.

Med dimensjoner på 48 x Ø12 mm, er denne øyebeskyttelsen kompakt og passer perfekt på skrivebordet ditt uten å ta opp for mye plass. Den er enkel å installere og kan enkelt kobles til via USB-porten på datamaskinen din.

Det er viktig å merke seg at denne øyebeskyttelsen har en IP20-klassifisering. Dette betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet.

Halo Design Office Juster lys øyebeskyttelse er et pålitelig og funksjonelt produkt som vil hjelpe deg med å skape et behagelig arbeidsområde uten å gå på kompromiss med lyskvaliteten. Med sin stilfulle svarte design vil den også være en elegant tillegg til kontorets interiør.

Mer informasjon

1 999,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde48 mm.
Diameter12 mm.
MaterialeAlu