Halo Design
OFFICE Juster lys øyebeskyttelse. USB svart

hd.731770

Office Justerbar skrivebordslampe, slim fit modell, er det perfekte valget hvis du ikke vil gå på akkord med lys og kvalitet.
Ikke nok med det, men du får også et vakkert design, som mange i dag går etter, nemlig at det blir et møbel som skal passe på kontoret eller hvor du måtte ønske det plassert.
Det er innebygget øyebeskyttelse og blendingsfritt, noe som gjør den helt unik å bruke når du skal jobbe konsentrert.
Øyebeskyttelse er en LED-teknologi som gir balanse mellom konsentrasjonsevnen og øynene dine, noe som gir mindre tretthet når du sitter lenge.
Du kan også bruke lampen til den litt mer behagelige belysningen da den kan veksle mellom Kelvin-gradene og justere lysstyrken, kan også justeres i høydevinkel og fra side til side.
som en liten ekstra detalj er det innebygd USB-utgang, slik at du kan lade det elektroniske utstyret ditt mens du jobber.
Nydelig design og super deilig kvalitet.
Mye lampe for pengene.



Produktbeskrivelse

Halo Design, OFFICE Juster lys øyebeskyttelse er en praktisk USB-lampe i svart farge som gir effektiv beskyttelse for øynene dine. Med en effekt på 10W, gir denne lampen nok lys for dine behov på kontoret eller arbeidsplassen din.

Lampen har en lysstyrke på 300 lumen, og det brede lysutbredelsesområdet på 150 grader påvirker jevnt lysfordelingen. Dette sikrer at alle områder blir godt belyst og reduserer dermed anstrengelsen på øynene dine. Lyskvaliteten er også imponerende, med en høy RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger naturlig og vakkert. Uansett om du jobber med detaljerte farger eller enklere skriftlige oppgaver, vil denne lampen gi deg riktig lyskvalitet for de fleste behov.

Lampens dimensjoner er 48 x Ø12 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på skrivebordet eller andre flater. Med en IP20-vurdering er denne lampen ikke vannbestandig, og bør derfor ikke brukes i våte omgivelser.

Halo Design, OFFICE Juster lys øyebeskyttelse USB svart er den perfekte lampen for kontoret ditt, og vil gi deg den rette belysningen for å redusere øyenbelastning og skape et behagelig arbeidsmiljø. Bestill i dag og opplev fordelene ved en godt utformet og funksjonell lampe.

Mer informasjon

1 999,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde48 mm.
Diameter12 mm.
MaterialeAlu