Halo Design
OSLO Bordlampe Ø16 hvit-eik

hd.734986

Oslo kvalitetslampeserie fra Halo Design, designet av Emanuele Patton.
Nok en gang er Halo Design på banen med en superelegant lampeserie som på vakkert vis blander det industrielle utseendet med naturens egenskaper i form av den dekorative rammen på toppen av lampen.
Et ekstremt lekkert design hvor skjermen, laget av kvalitetsmetall, går over i en høyere enhet med laserkuttet på toppen, som naturlig leder lyset inn i rommet, samtidig som du får lyset kastet ned på der det henger.
Dette gjøres delvis ved at stikkontakten har riktig plassering sentrert midt på skjermen, da har den hvitlakkerte innerskjermen best evne til å få maksimalt lys ut av lampen.
Til slutt avsluttes serien med en lekker tekstilkabel som gir prikken over i-en.
Med sitt danske design er Oslo-serien en perfekt tidløs serie som også finnes i flere varianter som pendler i 3 størrelser, bordlamper, gulv og vegg - alle modellene finnes i sort og hvit.



La ditt interiør lyse opp med den stilige og funksjonelle OSLO Bordlampe fra Halo Design. Denne elegante lampen kombinerer moderne design med klassiske elementer, og er nøye utformet for å passe inn i ethvert rom, enten det er på kontoret, i stuen eller på soverommet.

Design og Materiale

Med en tidløs kombinasjon av hvit finish og eike aksenter, bringer OSLO Bordlampe et snev av skandinavisk minimalisme inn i hjemmet ditt. Den enkle, men sofistikerte estetikken vil komplementere ulike interiørstiler, fra moderne til tradisjonell. Lampens base og stilige form gir en følelse av soliditet samtidig som den tilbyr et stilrent uttrykk.

Ytelse

Bordlampen er designet for en maksimal effekt på 35W og benytter en GU10 fatning. Denne fleksibiliteten lar deg velge den lyskilden som passer dine behov, enten det er funksjonell belysning eller en mer atmosfærisk glød. Merk at lyskilden ikke er inkludert, slik at du kan velge din egen pære i henhold til ditt ønskede lysuttrykk.

Installasjon og Bruk

OSLO Bordlampe må kobles til en 230V forsyning, noe som gjør den kompatibel med standard strømuttak i norske hjem. Den enkle tilkoblingen gir rask og enkel installasjon, slik at du kan nyte lampens lys uten bekymringer. Med dimensjoner på 45 x Ø16 mm, er denne lampen kompakt nok til å passe på de fleste bord eller hyller, samtidig som den gir tilstrekkelig lys.

Sikkerhet og Vedlikehold

Det er viktig å merke seg at denne lampen har en IP20 klassifisering, hvilket betyr at den ikke er vannbestandig. Den er ideell for bruk i tørre, innendørs omgivelser men bør ikke plasseres på badet eller i områder med høy luftfuktighet.

Hovedfunksjoner

  • Elegant design i hvit og eik for en moderne estetikk
  • GU10 fatning gir fleksibilitet i valg av lyskilde (lyskilde ikke inkludert)
  • Lett å installere med tilkobling til 230V forsyning
  • Kompakte dimensjoner – 45 x Ø16 mm
  • IP20 – egnet for tørre rom

Oppgrader belysningen i ditt hjem med den funksjonelle og vakre OSLO Bordlampe fra Halo Design, som perfekt balanserer form og funksjon.

Mer informasjon

2 749,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk35w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde45 mm.
Diameter16 mm.
Materialemetal + Træ