LEDlife Avlslampe 50W LED
For avl av BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti

LL.BSF.TL.50W

LEDlife Avlslampe 50W LED - For av lav BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti
Spesielt spektrum som gir høyest mulig avkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.LEDlife Avlslampe 50W LED er en kraftig og pålitelig belysningsløsning som er ideell for en rekke forskjellige bruksområder. Med en effekt på 50W og mulighet for tilkobling til en 230V forsyning, er dette en lampe som gir rikelig med lys og kan brukes både innendørs og utendørs.


En av de største fordelene med LEDlife Avlslampe 50W LED er den høye spredningen på 120 grader. Dette sørger for en jevn fordeling av lyset, slik at det dekker et større område og gir en mer enhetlig belysning. Uansett om du bruker lampen til å belyse en uteplass, en parkeringsplass eller en stor hall, vil du oppleve en jevn og effektiv belysning med denne lampen.


LEDlife Avlslampe 50W LED er også utstyrt med LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer ikke bare en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer, men også minimal reduksjon i lysstyrke over tid. I tillegg er lampen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, noe som bidrar til å sikre en lang og pålitelig levetid.


Med dimensjoner på 320 x 125 x 85 mm er LEDlife Avlslampe 50W LED en kompakt og enkel lampe å installere og bruke. Lampen er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den tåler vannsprut og regn og kan brukes utendørs uten problemer.


Til slutt er LEDlife Avlslampe 50W LED utstyrt med en integrert lyskilde, noe som gjør det enklere å installere og bruke lampen. Produktet leveres med en 3 års produsent garanti, noe som gir deg ekstra trygghet og sikkerhet når du velger å kjøpe denne belysningsløsningen. Samlet sett er LEDlife Avlslampe 50W LED en pålitelig og effektiv lampe som er ideell for alt fra utendørs belysning til større industrielle applikasjoner.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

2 029,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Spenning230V
Spenningsintervall100-265V,50/60Hz
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde125 mm.
Bredde320 mm.
Dybde85 mm.
MaterialeAluminium