Arbeidslys trommel 25m
230V, 300W, nøytral hvit, IP65

25m.IP67.300W

Denne LEDstripen fungerer perfekt på arbeidsplassen. 

Den har meget høy lumen, men samtidig et veldig lavt watt forbruk 

Den  leveres på trommel og 25 meter LED stripe. I tillegg medfølger også en 4 meter kraftig gummikabel med godkjent EU-stikk. 

I tillegg er stripen dobbeltisolert, noe som betyr at den er godkjent for byggeplasser, skip og mye mer. 

Du kan koble til MAX 75 meter på medfølgende startledning.


OBS: Må ikke tilkobles strøm før stripen er helt utrullet.
 

 

 Arbeidslys trommel 25m, 230V, 300W, nøytral hvit, IP65

Dette arbeidslyset trommelen er et effektivt og pålitelig verktøy for å gi ekstra lys ved din arbeidsplass. Med en effekt på 300W sørger dette produktet for å lyse opp ditt arbeidsområde på en effektiv måte.

For å kunne bruke arbeidslyset trommelen, må den kobles til en 230V strømforsyning. Dette gjør den allsidig og brukervennlig for bruk både hjemme og på arbeidsplassen.

Lysstyrken til denne trommelen er imponerende med hele 37500 lumen. Den høye lysspredningen på 120 grader sørger for at lyset jevnt fordeles over området du jobber i. Dette gir deg optimal sikt og lysforhold for å kunne utføre arbeidet ditt på best mulig måte.

Med en IP-klasse på IP65 er denne arbeidslysenheten ideell for bruk utendørs. Den tåler vannsprut og regn, noe som gjør den motstandsdyktig mot vær og vind. Dette gjør den ideell for bruk både innendørs og utendørs.

Arbeidslyset trommelen er utstyrt med nøytral hvit lysfarge, noe som gir deg et klart og behagelig lys å jobbe i. Dette gjør det enklere å jobbe med detaljer og reduserer belastningen på øynene.

Med en lengde på 25 meter gir denne trommelen deg god fleksibilitet til å plassere lyset akkurat der du trenger det. Du kan enkelt trille trommelen rundt på arbeidsplassen for å justere posisjon og retning på lyset etter behov.

I denne arbeidslysenheten får du både effektivitet og pålitelighet. Den gir deg den ekstra belysningen du trenger for å utføre arbeidet ditt på best mulig måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

3 040,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke37500 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8025000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk300w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner