LEDlife arbeidslys 50m LED strip på trommel
230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m

Lett og allsidig arbeidslys på trommel, som gir kraftig og bred belysning. Det er den perfekte belysningen for både innendørs og utendørs byggeplasser. Den er enkel å montere på vegger og tak med lister. Den kompakte trommelen kan erstatte flere arbeidslys og spare deg for både plass og penger.

Leveres med EU-plugg, klar til bruk.

Brukes ofte på byggeplasser, eller for de som trenger et lys som er lett å flytte.

OBS: Ikke koble til strøm før stripen er helt utrullet.

500W forbruk for alle 50 meter.
1200 lumen per meter, totalt 60000 lumenLEDlife arbeidslys

LEDlife arbeidslys er en praktisk og effektiv belysningsløsning som er ideell for ulike arbeidsmiljøer. Denne LED-stripen kommer på en trommel med en lengde på 20 meter og kan enkelt kobles til en 230V strømforsyning.

En av de fremragende egenskapene til dette arbeidslyset er dets lysstyrke. Med en imponerende lumenverdi på 60000 gir det en kraftig og jevn belysning. Den høye lysspredningen på 120 grader sikrer også at lyset blir jevnt fordelt. Dette gjør det ideelt for å belyse større områder og sikrer at arbeidsoppgaver blir tydelig og godt synlige.

Videre har LEDlife arbeidslys en eksepsjonell lyskvalitet med en RA-verdi på 85-90. Dette sikrer en naturlig og genuin fremvisning av alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, noe som gjør denne LED-stripen egnet for ulike arbeidsoppgaver og arbeidsmiljøer.

LEDlife arbeidslys er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (4000K). Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, da den ikke har blå eller gule toner. Dette sørger for at opplyste motiver ser helt naturlige ut.

Med dimensjonene 17 x 7 mm og IP67 klassifisering, er denne LED-stripen både kompakt og holdbar. Den er også vannbestandig, noe som betyr at den kan brukes i utendørs- eller fuktige områder. Det er viktig å merke seg at LED-stripen ikke kan være under vann i lengre tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- D-mark certificate

Mer informasjon

3 187,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke60000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 88
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk500w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde7 mm.
Bredde17 mm.