LEDlife 100W dimbar strømforsyning
24V DC, 4A, IP20 innendørs

LL-TD100-24

Dimbar.
24V DC 5W - 100W.
Input: 230V.
Perfekt til 24V LED-strips.



LEDlife 100W dimbar strømforsyning, 24V DC, 4A, IP20 innendørs

Denne LEDlife strømforsyningen er designet for å levere effekt til LED belysning. Med en effekt på 100W kan den gi tilstrekkelig strøm til å drive dine LED-lys. Den må kobles til en 230V strømforsyning og leverer 24V utgangsspenning.

En av de fantastiske egenskapene til denne strømforsyningen er dens dimbare funksjon. Du kan justere lysstyrken på dine LED-lys etter dine behov, og skape den ønskede atmosfæren og stemningen i rommet. Enten du trenger sterkt lys eller en mer dempet atmosfære, vil denne strømforsyningen gjøre det mulig for deg å få akkurat riktig lysstyrke.

LEDlife strømforsyningen kommer med en 3 års produsent garanti, noe som gir deg ekstra trygghet og sikkerhet om produktets kvalitet og pålitelighet. Du kan være trygg på at du investerer i et produkt som vil vare i lang tid.

En annen flott egenskap ved denne strømforsyningen er dens flicker free teknologi. Dette betyr at den leverer jevn strøm til lyskilden, uten noen synlige flimmer eller flimring. Dette er spesielt viktig for personer og dyr som er følsomme for flimmer, da det kan forårsake ubehag eller irritasjon. Det gjør også denne strømforsyningen egnet for bruk i foto- og videoopptak, der det er viktig å ha stabilt lys uten flimmer.

Med dimensjoner på 68 x 40 x 235 mm er denne strømforsyningen kompakt og enkel å installere. Den kan plasseres i et skap eller bak en vegg uten å ta opp for mye plass. Den har også en IP20 klassifisering, som gjør den egnet for innendørs bruk. Vær oppmerksom på at den ikke er vannbestandig og ikke bør brukes i våte eller fuktige omgivelser.

Invester i LEDlife 100W dimbar strømforsyning, og nyt av sterk, stabil og dimbar belysning for dine LED-lys. Med sin flicker free teknologi er den også ideell for personer og dyr som er følsomme for flimmer, samt til bruk i foto- og videoopptak. Med den inkluderte produsentgarantien er du sikret et pålitelig og langvarig produkt.

Mer informasjon

737,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde40 mm.
Bredde68 mm.
Dybde235 mm.