LEDlife 30W svart skinnespot, Philips LED
100 lm/W, RA 90, 3-faset

Opplev eksepsjonell belysning med LEDlife 30W svart skinnespot, utstyrt med Philips LED-teknologi som sikrer høy lysstyrke og utmerket fargegjengivelse.

 • Kvalitetslys: Med RA90 sørger denne skinnespotten for at farger gjengis korrekt og levende.
 • Effektiv belysning: 20W LED-teknologien gir kraftig og energieffektiv belysning som reduserer strømforbruket uten at det går på bekostning av lysstyrken.
 • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du rette lyset akkurat dit du trenger det, noe som gjør det ideelt for både aksentbelysning og generell belysning.
 • Enklere installasjon: Designet for å passe inn i standard 3-fase skinner, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri.
 • Philips LED: Pålitelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologi, som sikrer minimalt vedlikehold og maksimal ytelse.


Passer standard 3-fase (4 leder) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.  LEDlife 30W svart skinnespot

  Produktbeskrivelse

  LEDlife 30W svart skinnespot er et kraftig LED-lys av høy kvalitet som er designet for å gi enestående lysytelse og langvarig holdbarhet. Med en effekt på 30W og lysstyrke på 3000 lumen, vil dette skinnespottet gi et klart og fokusert lys med en vinkel på 36 grader, som sikrer et kontrollert og jevnt lys.

  Dette skinnespottet er utstyrt med Philips LED-chip, som gir ekstra høy lyskvalitet med en fargegjengivelsesindeks (RA) på 90-95. Dette betyr at lyset vil gjengi fargene levende og nøyaktig, noe som er ideelt for situasjoner hvor fargegjengivelsen er avgjørende.

  Produktet er designet for enkel installasjon og må kobles til en 230V strømkilde. Med en driftstid på opptil 50 000 timer og minimal lysnedgang over tid, kan du være trygg på at dette skinnespottet vil lyse opp rommet ditt i lang tid.

  Fargetone på lyset

  Du har valget mellom to fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm hvit skaper en koselig og avslappende atmosfære, mens Nøytral hvit er ideell for et effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner.

  Spesifikasjoner

  • Dimensjoner: 160 x Ø78 mm
  • Lyskilde: Integrert
  • Garanti: 5 år

  LEDlife 30W svart skinnespot er et pålitelig og energieffektivt lysvalg for både hjemme- og profesjonell bruk. Med sin høye lyskvalitet, lange levetid og enkel installasjon, vil dette skinnespottet bidra til å skape den perfekte belysningen i ethvert rom.

  Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

  Mer informasjon

  407,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

  På lager.


  Dataark

  Lys
  Varm hvit lysfarge3000K
  Nøytral hvit lysfarge4000K
  DimbarNei
  Lysstyrke3000 lumens
  Spredning36 grader
  RA>= 90
  Forventet levetid L8050.000 timer
  Forbruk og spenning
  Forbruk30w
  Spenning230V
  EnergiklasseB (A-G)
  Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
  Dimensjoner
  Høyde160 mm.
  Diameter78 mm.