LEDlife 20W svart skinnespot, Philips LED
100 lm/W, RA 90, 3-faset

Opplev eksepsjonell belysning med LEDlife 20W svart skinnespot, utstyrt med Philips LED-teknologi som sikrer høy lysstyrke og utmerket fargegjengivelse.

 • Kvalitetslys: Med RA90 sørger denne skinnespotten for at farger gjengis korrekt og levende.
 • Effektiv belysning: 20W LED-teknologien gir kraftig og energieffektiv belysning som reduserer strømforbruket uten at det går på bekostning av lysstyrken.
 • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du rette lyset akkurat dit du trenger det, noe som gjør det ideelt for både aksentbelysning og generell belysning.
 • Enklere installasjon: Designet for å passe inn i standard 3-fase skinner, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri.
 • Philips LED: Pålitelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologi, som sikrer minimalt vedlikehold og maksimal ytelse.


Passer standard 3-fase (4 leder) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.  Effektiv og stilfull LEDskinnespot

  LEDlife 20W svart skinnespot fra Philips er en kraftig og stilren belysningsløsning for ditt hjem eller kontor. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på hele 2000 lumen, gir denne skinnespoten et sterkt og fokusert lys med en lysvinkel på 36 grader. Dette sikrer en jevn og kontrollert belysning i rommet.

  En av de mest imponerende egenskapene ved denne skinnespoten er den ekstra høye lyskvaliteten. Med en fargegjengivelsesindeks på RA 90-95, sikrer denne LEDskinnespoten at alle farger vises på en levende og naturlig måte. Perfekt for både hjemmeinnredning og profesjonelle miljøer som krever presis belysning.

  Denne skinnespoten er enkel å installere og må kobles til en 230V strømkilde. Med en 5 års produsent garanti, kan du være trygg på at dette produktet er av høy kvalitet og vil vare i lang tid. Med en forventet levetid på opptil 50.000 timer, kan du nyte det klare og stabile lyset i mange år uten å bekymre deg for hyppig utskifting.

  Velg din foretrukne fargetone

  LEDlife 20W svart skinnespot tilbyr to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en avslappende atmosfære og er perfekt for steder hvor du ønsker en koselig belysning. Nøytral hvit fargetone er ideell for arbeidsmiljøer, da den gir et klart og naturlig lys uten noen fargetoner.

  Med dimensjoner på 130 x Ø65 mm og en integrert lyskilde, har denne skinnespoten en moderne og strømlinjeformet design som vil passe inn i ethvert interiør.

  Med LEDlife 20W svart skinnespot fra Philips, kan du være sikker på å få en pålitelig, energieffektiv og stilfull belysningsløsning som vil lyse opp ethvert rom med kvalitetslys i mange år fremover.

  Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

  Mer informasjon

  373,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

  På lager.


  Dataark

  Lys
  Varm hvit lysfarge3000K
  Nøytral hvit lysfarge4000K
  DimbarNei
  Lysstyrke2000 lumens
  Spredning36 grader
  RA>= 90
  Forventet levetid L8050.000 timer
  Forbruk og spenning
  Forbruk20w
  Spenning230V
  EnergiklasseB (A-G)
  Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
  Dimensjoner
  Høyde130 mm.
  Diameter65 mm.