LED nødlys for skinne
Sort, 3W, 3 timers batteri, for 3-fase skinne

LL.emergency.bl

LED nødbelysning for 3-fase skinne.

Lyser i opptil 3 timer ved strømbrudd.

Fulladet igjen om 16 timer.


Passer standard 3-fase (4-leder) skinner, f.eks V-Tac, SpectrumLED eller Global skinner.



Beskrivelse av LED Exit skilt til innbygging

Det LED Exit skiltet til innbygging er et kraftig og effektivt skilt som sikrer rask og enkel evakuering i nødsituasjoner. Med en effekt på 2W og en lysstyrke på 320 lumen, gir dette skiltet en kraftig og tydelig belysning.

Dette skiltet kommer med en innebygd 3 timers batteri, slik at det fortsatt vil fungere i tilfelle strømbrudd. Skiltet kan enkelt kobles til en 230V forsyning, noe som gjør det egnet for bruk i en rekke forskjellige områder.

Med en høy lysspredning på 140 grader, gir dette skiltet en jevn fordeling av lyset, slik at det kan bli sett fra forskjellige vinkler. Dette er spesielt viktig i nødsituasjoner, hvor folk kan være i panikk og trenger tydelige evakueringsskilt.

LED Exit skiltet til innbygging har dimensjoner på 65 x 98 x 215 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å montere på forskjellige steder. Det har en IP20-klassifisering, som betyr at det ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs.

Dette skiltet inkluderer også piktogrammer, som gir ytterligere veiledning og klarhet for evakuering. Med sin kraftige belysning og brukervennlige design, er LED Exit skiltet til innbygging en pålitelig og effektiv måte å sikre trygg evakuering i en nødsituasjon.

Mer informasjon

1 204,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge5700K
Lysstyrke320 lumens
Spredning140 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde98 mm.
Bredde65 mm.
Dybde215 mm.
MaterialeAluminium+PC