LEDlife 30W hvit skinnespot
175 lm/W, RA 90, 3-faset

Hvit LED skinnespot på 30W.
Kan dreies og vinkles så lyset peker akkurat hvor man ønsker.

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner og IKEA Skeninge.



Effektiv og kraftig skinnespot med høy lyskvalitet

Denne LEDlife 30W hvit skinnespoten er et imponerende produkt som vil imøtekomme dine behov for belysning. Med en effekt på 30W sikrer den en energieffektiv drift samtidig som den gir rikelig med lys. Du kan koble den direkte til en 230V strømforsyning, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk.

Med en imponerende lysstyrke på 5250 lumen vil denne skinnespoten lyse opp rommet ditt på en fantastisk måte. Den har et fokusert lys på 38 grader, noe som gir en kontrollert lysstråle. Dette er ideelt for å fremheve spesifikke områder eller objekter i rommet.

Det som virkelig skiller denne LEDlife skinnespoten fra andre er lyskvaliteten. Med en høy RA-verdi på 90-95 tilbyr den ekstraordinær lyskvalitet. Dette betyr at den viser fargene levende og naturlig. Uansett om du bruker den til generell belysning eller i situasjoner der farger er viktige, vil denne skinnespoten imponere deg med sitt lyskvalitet.

Du kan velge mellom en fargetone på 3000K, som er varm hvit. Denne fargetonen skaper en avslappende og koselig atmosfære, perfekt for å skape et hyggelig rom der du kan slippe av og nyte det varme lyset. Denne skinnespoten vil være et flott tillegg til stuen, soverommet eller ethvert rom der du ønsker å skape en avslappende atmosfære.

Med dimensjoner på 100 x Ø98 mm passer denne skinnespoten perfekt inn i ethvert romdesign. Den har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat lyspære til den. Dette gjør installasjonen enda enklere for deg.

Denne LEDlife 30W hvit skinnespoten vil garantert oppfylle dine forventninger og behov når det kommer til belysning. Med sin imponerende lyskvalitet og enkel installasjon, vil den være et flott tillegg til ethvert rom i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 025,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • 38°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke5250 lumens
Spredning38 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
EnergiklasseB (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Diameter98 mm.