11W LED sirkelrør
Ø25 cm, 230V

Sirkel LED rør.


Det er ikke alltid like lett å finne det perfekte lyset for hjemmet eller kontoret. Men med 11W LED sirkelrør, kan du enkelt få den perfekte belysningen for dine behov. Dette sirkelrøret er utformet for å erstatte et 22W rør, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen samtidig som du bidrar til å redusere energiforbruket.


For å bruke dette sirkelrøret, må du koble det til en 230V forsyning. Når det er på plass, vil du kunne nyte en lysstyrke på 1100 lumen. Det er mer enn nok lys til å lyse opp et rom på en jevn og behagelig måte. Og med en lysspredning på 120 grader, vil du ikke oppleve noen blending eller skygger.


Men det er ikke bare lysstyrken som gjør dette sirkelrøret til et flott valg. Det har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at det gir en naturlig og vakker belysning som viser alle farger på en genuin måte. Uansett hva du ønsker å belyse, vil dette sirkelrøret gjøre en flott jobb.


Når det gjelder fargetone, kan du velge mellom varm hvit (3000K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det er perfekt for rom hvor du ønsker å skape en koselig og varm stemning.


Til slutt, er det viktig å merke seg dimensjonene på dette sirkelrøret. Det har en diameter på 250 mm, noe som gjør det til et flott valg for middels til store rom. Uansett hvor du velger å bruke det, vil dette sirkelrøret gi deg den perfekte belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

475,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Erstatt22w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG10Q
Diameter250 mm.