Restsalg: Led Ribbon sett for trappen din
Inkl. Sensorer, opptil 15 trinn

401643-401645

Superkult sett, til å montere på trappene dine, nå er det over med alt mas....

 

i all sin enkelhet består settet av 15 LED -strips, som har en lengde på 50 cm pr. stk, og 2 stk. bevegelsessensorer slik at du kan stille inn lyset til å slå seg på automatisk når du bruker trappen enten over eller under.

 

Viktig

Du trenger ikke bruke alle 15 led strips, har du nå 7 trinn bruker du bare 7 striper. Settet er kun laget for maksimalt 15 trinn.

 

Du vil motta en komplett pakke, inkludert 15 led -strips varmhvit lysfarge (2400K), 2 stk. bevegelsessensorer, strømforsyning, kabler og klips, samt engelsk bruksanvisning med illustrasjoner.

 

Monteringsmetode 

Se video i beskrivelsen.

AnbefalingDet anbefales at du monterer listen i en aluminiumsprofil for å beskytte den. 

 

 


Viktig hvis du trenger aluminiumsprofiler til dette settet har vi det her.   KLIKK HERRestsalg: Led Ribbon sett for trappen din inkl. Sensorer, opptil 15 trinn

Effekt: 20W.

Lysstyrke: 1600 lumen.

Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimmbar: Kan dimmes for å tilpasse lyset etter behov.

Dimensjoner: 8 x 3 mm.

Dette Led Ribbon settet er designet spesielt for trappen din, og kan lyse opp inntil 15 trinn. Med sensorer inkludert, vil lyset automatisk slå seg på når du nærmer deg trappen, og av når du forlater den. Dette gir både en praktisk og sikker belysning i trappene hjemme eller på kontoret.

Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 1600 lumen, er dette settet både energieffektivt og gir tilstrekkelig lys til trappene. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at lyset viser alle farger på en naturlig og vakker måte. Dette gjør det ideelt for både funksjonelt og stemningsfullt lys.

Det praktiske med dimmerbarhet gjør at du kan justere lysstyrken etter behov og situasjon. Enten du trenger sterkt lys for å se tydelig i trappen, eller dempet lys for en mer avslappende atmosfære, kan du enkelt tilpasse lyset til dine preferanser.

Med dimensjoner på 8 x 3 mm, er dette Led Ribbon settet enkelt å montere og passer godt inn i de fleste trappemiljøer. Det elegante designet og den praktiske funksjonaliteten gjør det til et perfekt valg for å forbedre både sikkerheten og estetikken i trappen din.

Utnytt muligheten til å skape en tryggere og mer attraktiv trapp med dette Led Ribbon settet, og nyt den praktiske og behagelige belysningen det gir. Ideelt for både hjemmebruk og profesjonelle settinger, er dette settet en investering i både komfort og stil.

Mer informasjon

-30%

2 864,00 kr inkl. mva.

2 004,80 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarJa
Lysstyrke1600 lumens
RA>= 83
Forbruk og spenning
Forbruk20w
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde3 mm.
Bredde8 mm.