3W trappbelysning
Ytre: Ø8 cm, hull: 6,2x6,2 cm




Introduser ditt hjem til det elegante og stilige 3W trappbelysningssystemet som vil gi deg en førsteklasses belysningsopplevelse. Dette produktet er perfekt for de som ønsker å tilføre en ekstra touch av stil og eleganse til hjemmet sitt. Med en lysstyrke på 120 lumen og et fokusert lys på 15 grader, vil dette produktet gi deg et kontrollert lys som vil være perfekt for å lyse opp trappene dine på en effektiv og stilfull måte.

Dette produktet er utstyrt med høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne se alle detaljer i hjemmet ditt på en naturlig måte, uten at fargene blir forvrengt eller forvrengt.

3W trappbelysning kommer i en varm hvit fargetone på 3000K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette er perfekt for de som ønsker å skape en avslappende og behagelig atmosfære i hjemmet sitt.

Dette produktet har dimensjoner på 51 x Ø80 mm, og en hul størrelse på 62x62mm mm, noe som gjør det enkelt å installere i hjemmet ditt. Dette produktet er IP20, noe som betyr at det ikke er vannbestandig, så det er viktig å sørge for at det er installert på et trygt sted.

3W trappbelysning har også en integrert lyskilde, noe som betyr at det er enkelt å installere og bruke. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en ekstra lyskilde, eller å bekymre deg for å bytte lyskilden når den går ut.

Alt i alt er 3W trappbelysningssystemet en fantastisk måte å tilføre et ekstra touch av stil og eleganse til hjemmet ditt. Med høy lyskvalitet, en behagelig og avslappende fargetone og en enkel installasjon, vil dette produktet være perfekt for alle som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Mer informasjon

296,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke120 lumens
Spredning15 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V, 50/60HZ
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde51 mm.
Diameter80 mm.
Hullstørrelse62x62mm mm.
MaterialePulverlakkering