3W trappbelysning
Ytre: Ø8 cm, hull: 6,2x6,2 cm

3W for innbygging er en avansert og kostnadseffektiv trappbelysning som gir en kontrollert belysning til trapper og gangarealer.

Den har en lysstyrke på 120 lumen og et fokusert lys på 15 grader som sikrer at det er et jevnt og kontrollert lys over hele området.

Denne trappbelysningen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Den kommer i en varm hvit fargetone som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

3W for innbygging har dimensjoner på 51 x Ø80 mm og et hul på 62x62mm mm, og er produsert for å være IP20, som betyr at den ikke er vannbestandig.

Den kommer med en integrert lyskilde som gjør det enkelt å installere og krever lite vedlikehold.

Denne trappbelysningen er ideell for å gi et kontrollert og stilfullt lys til trapper og gangarealer, og gir samtidig en høy lyskvalitet med et naturlig lys som viser alle farger.

Med sin kostnadseffektivitet er den ideell for de som ønsker å skape en behagelig og avslappende atmosfære med et varmt lys.Produktbeskrivelse:

Denne trappbelysningen er spesialdesignet for innbygging og har en effekt på 3W. Den må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Med en lysstyrke på 120 lumen og en fokusert lysstråle på 15 grader, gir denne belysningen et kontrollert og presist lys. Den høye lyskvaliteten, med en RA-verdi på 80-85, sikrer et naturlig lys som fremhever alle farger vakkert og genuint. Denne lyskvaliteten vil dekke behovene til de fleste brukere.

Belysningen er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (3000K), som skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape koselige omgivelser.

Dimensjonene på belysningen er 51 x Ø80 mm, og den passer i et hull med størrelse 62x62mm. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett.

Dette produktet kommer med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

278,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke120 lumens
Spredning15 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V, 50/60HZ
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde51 mm.
Diameter80 mm.
Hullstørrelse62x62mm mm.
MaterialePulverlakkering