Trappe RGB LED strip sett
2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor

Stairs.RGB.LED.set.2x5m

Komplett løsning som gir et fargerikt og vakkert lys langs trappene dine.


Designet for å gi lys med en løpende effekt slik at lyset slås av/på langs trappen.


Dette intelligente kontrollsenteret gir deg full kontroll over trappebelysningen. Tilpass lysmønstre og lysstyrke enkelt med den medfølgende sensoren.


Dagslyssensoren sørger for at belysningen din kun slås på når det er nødvendig. Den justerer automatisk lysstyrken basert på det naturlige lyset i rommet, noe som sparer energi og sikrer riktig lysnivå.

De 2 PIR-sensorene er plassert i hver ende av trappen slik at lyset tennes når du enten skal opp eller ned trappen.Kan kuttes hver 88. mm


Settet inkluderer:

- 1x kontroller
- 2x1m PIR-sensor
- 1x5m skjøteledning
- 1x dagslyssensor
- 2x5m RGB stripe
- 1x strømforsyningTrappe RGB LED strip sett, 2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor

Dette trappe RGB LED strip settet er perfekt for å skape en unik atmosfære på trappen din. Med en lengde på 2x5 meter kan denne stripetten enkelt tilpasses og installeres på trappen for å gi et fantastisk lysutslipp.Med en effekt på 16W per meter gir denne LED stripetten et sterkt og klart lys. Den må kobles til en 24V strømforsyning for å fungere optimalt.En av de beste funksjonene til denne LED stripetten er dens høye spredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset over hele trappen. Dette gir en behagelig og jevn belysning.En annen flott funksjon er at denne LED stripetten kan dimmes. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken og gjør det mulig å tilpasse belysningen etter dine preferanser.Med dimensjonene 10 x 500 mm er denne LED stripetten enkel å installere på trappen. Du kan bruke dobbeltsidig tape eller monteringsskruer for å feste den på trinnene.Dette LED strip settet leveres med en sensor, som gir deg muligheten til å styre belysningen automatisk. Sensoren kan registrere bevegelse og justere belysningen deretter. Dette gjør at du kan spare energi når det ikke er noen til stede på trappen.Merk: Denne LED stripetten har IP30-klassifisering, noe som betyr at den er beskyttet mot støv, men ikke mot vannsprut. Sørg for å montere den et tørt sted hvor den ikke vil bli utsatt for fuktighet.Oppgrader trappen din til å bli et imponerende blikkfang med dette trappe RGB LED strip settet. Med sin sterke lysstyrke, evne til å bli dimmet og bevegelsesfølsomme sensor, vil denne LED stripetten skape en fantastisk atmosfære som passer til enhver anledning. Klar til å transformere trappen din? Kjøp dette settet i dag!

Mer informasjon

2 130,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk16w
Spenning24V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.
Dybde500 mm.
MaterialePC plast