5 m.vanntett LED strip (Type X)
230V, IP67, 100 LED, 9W/m, kan kuttes hver 10cm

Pris for 5 meter.

Kvalitets LED striper med mange bruks muligheter

230V løsning uten behov for transformator og veldig lett å montere.

Leveres i full lengde opptil 50 m – hvis du f.eks. bestiller 3 x 5 meter leveres 15 meter i en lengde.

Kan kuttes hver 10 cm.


Merk: Husk at det må kjøpes til 230V støpsel og sluttstykke.

Denne kan kjøpes her

Vi anbefaler at LED stripen testes før den monteres.

Husk å tette støpsel og ender med silikon, om du ønsker å gjøre den vanntett.


Kan dimmes med vanlig veggdimmer.

Kan benyttes i lengde opp til 50 m.

Driftstemperatur:  -20 til 60° C.

Bredde strip: 15 mm

Høyde strip: 9 mm

Bredde på støpsel: 24 mm

Høyde på støpsel: 17 mm5 m.vanntett LED strip (Type X) er en kraftig og pålitelig belysningsløsning som er ideell for en rekke forskjellige applikasjoner. Med en effekt på 9W per meter, gir dette LED-stripelyset deg den lysstyrken du trenger for å lyse opp ethvert område.

For å koble denne LED-stripen til strømforsyningen din, trenger du en 230V forsyning. Dette sikrer at LED-lyset fungerer jevnt og effektivt, slik at du kan nyte det vakre lyset uten noen problemer.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til denne LED-stripen er dens høye lysstyrke. Med en lysstyrke på 600 lumen per meter og en bred lysspredning på 120 grader, gir denne LED-stripen en jevn fordeling av lyset som lyser opp hele området.

I tillegg til å gi høy lysstyrke, gir denne LED-stripen også en høy lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, produserer denne LED-stripen et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir deg en belysningsløsning som er både vakker og funksjonell.

En annen flott funksjon av denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken, noe som kan være spesielt nyttig i forskjellige situasjoner. For eksempel, når du ønsker å skape en mer avslappende atmosfære, kan du dimme lyset for å gi en mykere og mer behagelig belysning.

Når det gjelder fargetonen på lyset, gir denne LED-stripen deg valget mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4500K) og kald hvit (6000K). Hver fargetone har sine egne fordeler og kan brukes i forskjellige situasjoner.

Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig følelse i ethvert område. Nøytral fargetone gir det perfekte arbeidsmiljøet, og opplyste motiver ser helt naturlige ut. Kald hvit er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær i lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Til slutt har denne LED-stripen en IP67-vurdering, noe som betyr at den er vannbestandig og kan tåle visse mengder fuktighet og regn. Men det er viktig å merke seg at LED-stripen ikke kan være under vann i lengre tid. Skjøtene må også forsegles med klar silikon for å sikre tetthet og forhindre vannskader.

Alt i alt er 5 m.vanntett LED strip (Type X) en kraftig og allsidig belysningsløsning som gir deg høy lysstyrke, høy lyskvalitet, og full kontroll over lysstyrken og fargetonen. Enten du trenger belysning til hjemmet, arbeidsplassen eller et spesielt område, vil denne LED-stripen gi deg den belysningsløsningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 230V LED strip (Type X) - Inkl. endestykke, 230V

Populære tilleggskjøp:
- Skjøteledning til 230V LED strip (Type X)
- 10ml silikonlim til LED strip
- 20 stk smale festeklips - til 230V COB og alle IP68 LED strips
- Plugg til 230V LED strip (Type X) - Flicker free, inkl. endestykke, ikke dimbar, 230V

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe