Inline LED Innbyggings Dimmer
Push-dim, Minne

5714255007893

Dimmeren er et praktisk og effektivt verktøy som kan forvandle alle normale kontakter til en dimmer med bare ett trykk på knappen. Med push -dimming teknologien blir det enkelt og praktisk å justere lyset i hjemmet ditt. Ved å installere en fjær i bryteren, blir det mulig å bruke denne dimmeren, og med den kompakte størrelsen kan den også monteres i lampeutløpsbokene eller takboksene.

Det beste med denne dimmeren er at den ikke krever at du har en null ledning med - dette betyr at du kan bruke den bak alle typer kontakter uten problemer. Med sin smarte minnefunksjon husker dimmeren hvor den stoppet hvis kraften skulle kobles fra, slik at du ikke trenger å starte på nytt ved å sette lyset.

I tillegg til standardfunksjonene, har dimmeren et hav av innstillinger som kan tilpasses dine behov. Du kan justere minimum og maksimal belysning, aktivere pærminne, justere hastigheten, gjøre det mulig for strømminn og lampeminne for å skape den perfekte belysningen i hjemmet ditt.

Denne allsidige dimmeren lar deg skape den rette atmosfæren på rommene dine. Enten du foretrekker en lys og åpen atmosfære eller en mer koselig og dempet belysning, kan denne dimmeren tilpasses dine behov og lyst. Med sin brukervennlige design og avanserte funksjoner er det lett å skreddersy belysningen i hjemmet ditt nøyaktig som du ønsker.

Så hvis du vil ha full kontroll over lyset i hjemmet ditt og samtidig har muligheten til å skape det perfekte stemningen, kan denne dimmeren være det ideelle valget for deg. Med sin smarte teknologi og allsidighet kan du skape den perfekte belysningen i alle rommene dine og gjøre hjemmet ditt enda mer behagelig og koselig å bo i.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

357,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
MaterialePlast