Enkeltfarget LED strip
Vælg kategori nedenfor:
  • Enkeltfarget LED strip 12V

    Pris garanti led lyskilder


    12V LED-striper for ethvert hjem

    LED-striper har vært populære i en årrekke, men dersom du ikke har hengt deg på trenden enda, har du kommet til riktig sted. Vi har et stort utvalg av LED-striper, slik at du kan være så kreativ du ønsker med ny lyssetting hjemme. Våre LED-striper er nemlig superenkle å montere ved hjelp av den praktiske tapen på baksiden, noe som gir deg frihet til å plassere dem nesten hvor som helst i hjemmet ditt. 

    Hos oss har vi et stort utvalg av LED-striper med ulike lengder, bredder og kulører, noe som gjør at man kan lyse opp f.eks. bunnen av en vegg, en mørk hylle eller tilføre litt ekstra lys over kjøkkenbenken - det er faktisk kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED-striper. En av våre bestselgere er en smal LED-stripe som byr på mye frihet. Vi har et stort utvalg av 12V LED-striper. Disse er trygge og enkle i bruk, samt at de er perfekte for enhver selverklært handyman eller handykvinne som ønsker å friske opp hjemmet med et moderne preg. Takket være de små LED-diodene langs tapen, vil LED-stripene kunne monteres så og si hvor som helst, uten å krasje med resten av interiøret. 

    Vi har også smarte 12V LED-striper til sengen, slik at du aldri mer trenger strekke deg etter en lysbryter når alarmen ringer om morgenen. Det innovative lyset slås automatisk på når du setter føttene i gulvet, og lyser opp rommet på en moderne og stilren måte.

    Spar tusenvis av kroner med 12V LED-lys

    De fleste vet kanskje at LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene man ikke lenger finner i butikkhyllene, og LED striper er like effektive som lyspærene.

    En LED-stripe lyser et sted mellom 20.000-50.000 timer - noe som betyr at du kan gå 10-15 år uten å måtte tenke på å skifte dem ut! En halogenpære kan lyse i ca. 2000 timer, mens en sparepære i ca. 10.000 timer. Det betyr at det ikke bare er penger spart i strømforbruk, men også innkjøp. 

    Et trygt og sikkert valg

    LED-striper oppnår aldri en temperatur høyere enn 50 grader celcius. Dette går hånd i hånd med at LED striper, og LED lys generelt, er mye mindre brannfarlig enn andre lyskilder, og er et sikkert valg dersom man har barn eller kjæledyr i hus. 

    Ved å velge 12V LED-striper, har du en ypperlig mulighet til å gjøre hjemmet tryggere, mindre brannfarlig og mer miljøvennlig.

    {opfaqblock:38}

  • Enkeltfarget LED strip 12V/24V IP68..

    Pris garanti led lyskilder

    Utebelysning med LED

    Det er ikke rart at LED-striper har tatt verden med storm. Enhver DIY-elsker har garantert allerede fått opp øynene for alle dekorative muligheter som faktisk finnes med LED-lys, da mulighetene er uendelige. De egner seg til ethvert hjem, prosjekt og enhver oppussing, da kun fantasien setter grenser til hvordan de kan brukes. 

    Det er ikke kun de endeløse mulighetene ledlys kommer med som har gjort dem så attraktive her i Norge. De kan nemlig monteres av alle og enhver, selv om man ikke har tekniske ferdigheter. Man trenger også minimalt med utstyr, da LED-striper kommer med en praktisk tape på baksiden som gjør det mulig å montere dem hvor som helst. 

    Ikke bare innendørs

    Du har kanskje sett spennende LED-prosjekter innendørs, i f.eks. trapper eller inni skap. Men, du trenger ikke nøye deg med kun å bruke LED striper innendørs. Vi har også små LED moduler som egner seg perfekt til å lyse opp f.eks. skilt utenfor, både i kommersielle og private sammenhenger. Du har også full frihet til å belyse uteplassen din på en kreativ og praktisk måte, da alle våre små LED moduler er laget for utendørsbruk. 

    Både våre små LED moduler og vår fleksible 5 meters rull med LED-lys kommer med vanntett sertifisering, som på LED-lys-språk omtales som klassifisering IP68. Denne merkingen betyr at LED stripen har dobbel inntrengingsbeskyttelse, noe som må være på plass dersom lys skal være i kontakt med vann. Derfor er alle våre LED strips 12V IP68 perfekt til prosjekter utendørs - ja, selv til å lyse opp en liten hagedam, da de kan senkes 1 meter under vann!

    Finn din kulør

    Mange av våre LED-lys til innendørsbruk kommer i nøytrale og varme farger. Det kan du også finne blant ledlys strips 12V IP68 som egner seg til utendørsbruk, men du vil også finne en ny kulør som gjenganger, nemlig kald. Den kalde kuløren gir fra seg et kjølig lys med blåtoner, som passer utmerket til utendørsbruk. Vi har også en egen blå modul som du kan dekorere med utendørs, som gir fra seg et blått lys. 

    For å gi deg full frihet, har vi også smart tilbehør til LED stripene som du monterer utendørs. Med Smart Home dimmer kan du kontrollere utendørsbelysningen med timerfunksjon eller slå dem manuelt av og på fra komforten av din egen sofa; den kan nemlig styres ved hjelp av appen Magic Home Pro på smarttelefonen din for å gi deg full kontroll over lysene dine.

    {opfaqblock:97}

  • Enkeltfarget LED strip 12V COB
  • Spesifikk bølgelengde LED

    LED lys med spesifikk bølgelengde

    Trenger du LED-lys med bestemte bølgelengder? Da har du kommet til riktig side! Belysning er vår lidenskap her på ledlyskilder, men lys har flere funksjoner enn bare det å belyse rom og områder. Det har nemlig over tid vist seg at LED-lys i riktige bølgelengder kan være nyttig til mange forskjellige formål. Enkelte former kan for eksempel brukes som lysterapi for å redusere eller lindre diverse helseplager i hverdagen, og andre kan brukes som vekstlys til planter som ikke får nok sollys i løpet av året. 
    Her hos Ledlyskilder har vi LED-lys til alle slags oppgaver, fra praktisk belysning til lysterapi og vekstlys. Vi har kvalitetsrike LED lys med spesifikk bølgelengde som kan brukes som enten lysterapi eller som vekstlys, og på denne siden kan du se vårt gode utvalg. Om du har spørsmål relatert til LED lys og lysterapi, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. 

    Grønt lys er bra mot inflammasjon

    Grønt lys har mange fordeler. Grønt lys med bølgelengde 525nm brukes til flere spesielle typer lysterapi, og kan for eksempel bidra til å gi bedre søvn, lindre migrene eller minske betennelser. Grønt lys er derfor et perfekt alternativ på soverom, hvor du ønsker en avslappende atmosfære som bidrar til ro og velvære. Man kan for eksempel feste en stripe med grønt LED lys rundt sengen som tillegslys til den vanlige soveromsbelysningen, som man skrur på før man skal legge seg. 
    Grønt lys kan også brukes utendørs, ettersom det ikke skremmer de fleste nattaktive dyr. Dette er fordi dyr ikke kan se grønt lys. Grønt lys er også perfekt å bruke som belysning rundt planter og vekster sammen med et vekstlys, ettersom planter heller ikke vil se det grønne lyset. Dermed kan du enkelt se og stelle med plantene dine selv i perioder hvor de skal ha det mørkt, og vekstlyset er skrudd av. 

    Rødt og blått lys - lysterapi og vekstlys 

    Om du sliter med leddsmerter eller lignende, bør du prøve lysterapi med et infrarødt lys med en bølgelengde på 660nm for å minske smertene. Et rødt lys har en effekt på blodsirkulasjonen, noe som kan lindre problemer som ømme muskler samt redusere stress.
    Blått lys med en bølgelengde på 450nm kan f eks. brukes til noen former for lysterapi, men egner seg også veldig godt som vekstlys. Til bruk som vekstlys kombineres dette ofte med et rødt lys, slik at plantene får akkurat det lyser de trenger. Det blå lyset skaper vekst i planter, mens det røde lyset motiverer til blomstring.
    {opfaqblock:349}
  • Enkeltfarget LED strip 24V

    Pris garanti led lyskilder

    Praktfulle LED-lys med 24V strips

    Her finner du produktene vi tilbyr innen kategorien 24 volts LED strips. De er supre for blant annet å kunne lyse opp steder der du ikke kan bruke tradisjonell belysning. 24V LED-strips gir fantastiske muligheter med utallige variasjonsmuligheter. Frigjør kreativiteten med våre smarte og dekorative løsninger med moderne LED teknologi!

    LED strips gir deg frihet og kreative muligheter

    LED strip fås i mange forskjellige varianter, for å gi deg friheten til å kontrollere belysningen din etter eget ønske. LED striper er fleksible remser med dioder på som tåler en støyt, og kan brukes inne som erstatning for lysstoffrør, eller monteres nesten hvor som helst du måtte ønske. Det er også mulig å bruke remsene utendørs dersom det er indikert på produktet. 

    Med for eksempel vår stilige LED strips med sidelys, der lysdiodene på stripsen er plassert horisontalt, kan du få et annerledes preg ved å belyse noe som er stilt ut på en hylle, eller rundt et skilt. De er robuste og kan lett monteres med den praktiske teipen som allerede er på stripsen, og om de ikke festes skikkelig kan du alltids påføre lim i tillegg. Det finnes også aluminiumslister om du vil montere og gjøre mer stas på belysningen din - en aluminiumsprofil vil også dempe synet av diodene på LED stripsen.

    Sett sammen tilbehør etter behov!

    Vi har et stort utvalg av både 24V LED strips og tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du ønsker ved å montere, koble, kutte, skjøte og dimme. Vi tilbyr strømforsyning, dimmere, LEDstrips på rull, og annet nyttig tilbehør som skjøter, plugger og kabler for å gjøre jobben enkel for deg! For at alt skal kunne kobles sammen bør du få med deg en strømforsyning, de kommer i mange varianter, og noen er i tillegg dimbare. Med en dimbar driver vil du kunne spare enda mer strøm, fordi du kan ha full belysning når du trenger ekstra lys, og dempe det når du ønsker en mer behagelig atmosfære i rommet. Husk at all oppkobling bør foregå etter anbefalingene under hvert produkt.

    Vi har flere produkter som kan dimmes, som for eksempel vår V-Tac 9W/m LED strip. Den kommer i tre ulike fargetoner, varm, nøytral eller kald. Uansett hvilken lysfarge du skulle velge, slipper alle våre LED strips ut et lys som har god spredning og er behagelig å se på. Dersom du ønsker LED med flere nyanser, må du kjøpe de LED remsene som er merket RGB. 

    {opfaqblock:202}

  • Enkeltfarget LED strip 24V COB
  • Enkeltfarget tilbehør

Enkeltfarget LED strip

There are 192 products.
  • Signal forsterker til enkelt farget LED strips
    294,00 kr

    Signalforsterker for enkeltfarget LED strips. Inngang: DC 5-24V. Max: 30A. Temperatur: -20 til 70 grader. Dimmes via PWM og fungerer fint med denne dimmer. Signalforsterker for enkeltfarget LED strips. Inngang: DC 5-24V. Max: 30A. Temperatur:...

    På lager.
  • DC kabel splitter
    Til LED strips, 5V-48V, svart
    33,00 kr

    Støpsel med dobbelt tilkobling, som gjør det enkelt at tilkoble to strips til en strømforsyning. Spenning: 5-48V. Max 8A. Stik: 5,5 x 2,1 mm.Lengde: ca. 18cm på hver side. Støpsel med dobbelt tilkobling, som gjør det enkelt at tilkoble to strips til en...

    På lager.
  • V-Tac 15W/m LED strip
    Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED per. meter
    1 186,00 kr
    • 1600lm Lysstyrke
    • 15W Forbruk
    • 120° Spredning

    Samsung LED chips. 10 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg). Samsung LED chips. 10 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 10...

    På lager.
  • V-Tac 10 meter rull 10x10 Neon Flex LED
    13W per meter, IP65, 24V
    1 908,00 kr
    • 1000lm Lysstyrke
    • 13W Forbruk
    • 120° Spredning

    Flott og praktisk 10x10 Neon Flex til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.Materialet sikrer en meget ensartet og intens lysstyrke.Lysretning ut fra flaten den monteres på.24V transformer skal kjøpes separat.Prisen er for rull med 10 meter.Stripen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Dvs. det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8... Flott og praktisk 10x10 Neon Flex til f.eks. fasader, skilt og trapper...

    Availability date: 2024-05-19
  • Fleksibel hunn plugg
    3528 LED strips
    16,00 kr

      Fleksibel hunnplugg til 3528 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.Lengde: 163mm Fleksibel hunnplugg til 3528 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.Lengde: 163mm

      På lager.
    • DC Forlengerkabel
      300 cm, 5V-48V, svart
      81,00 kr

        Svart forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene....

        På lager.
      • Trådløs dimmer med fjernkontroll
        RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)
        149,00 kr

          Trådløs dimmer til LED strips. Radiosignal med rekkevidde på opptil 15 meter. Kablen monteres lett i klem-koblinger. Kan dimme lyset, og slå lyset på / av.Bruker 1 stk. A27 batteri til fjernkontrollen. Medfølger.Kan kun brukes til LED strips Trådløs dimmer til LED strips. Radiosignal med rekkevidde på opptil 15 meter. Kablen...

          På lager.
        • V-Tac 18W/m LED strip RA95
          Samsung LED chips, 10m, 24V, IP20, 240 LED per meter
          2 615,00 kr
          • 1500lm Lysstyrke
          • 18W Forbruk
          • 120° Spredning

          Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på...

          På lager.
        • 1 meter vanntett aluprofil
          24V, 15W LED, IP65, med plugg
          266,00 kr
          • 1000lm Lysstyrke
          • 15W Forbruk
          • 120° Spredning

          Perfekt til utekjøkken,grillen, benken i hagen m.m.Kraftig aluprofil med LED strip. Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator. Perfekt til utekjøkken,grillen, benken i hagen m.m.Kraftig aluprofil med LED strip....

          På lager.
        • 0,5 meter vanntett aluprofil
          24V, 8W LED, IP65, med plugg
          196,00 kr
          • 530lm Lysstyrke
          • 8W Forbruk
          • 120° Spredning

          Perfekt til utekjøkken,grillen, benken i hagen m.m. Kraftig aluprofil med LED strip.Med klar epoxy - IP65 vanntett Med plug i begge endene for lett seriekopling.Max 5 meter i serie.Husk 24V transformator. Perfekt til utekjøkken,grillen, benken i hagen m.m. Kraftig aluprofil med LED...

          Availability date: 2024-06-12
        • 1 meter vanntett aluprofil for vekst
          24V, 19,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
          301,00 kr
          • 1200lm Lysstyrke
          • 19,5W Forbruk
          • 120° Spredning

          Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator.Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

          Availability date: 2024-05-14
        • 0,5 meter vanntett aluprofil for vekst
          24V, 10,5W LED, 3:1 rød/blå ratio, IP65, med plugg
          228,00 kr
          • 580lm Lysstyrke
          • 10,5W Forbruk
          • 120° Spredning

          Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator. Anbefalt høyde over plantene er 10-25 cm. Dekker opp til 50 cm i bredden 25 cm over plantene. Planter bruker blått og rødt lys for vekst. Alt... Kraftig vekst aluprofil med LED strip. Ratio: 3:1 rød (622nm) : blå (465nm) Med klar...

          Availability date: 2024-05-14
        • Vanntett LED modul
          1,5W, IP67
          17,00 kr
          • 120lm Lysstyrke
          • 1.5W Forbruk
          • 120° Spredning

          Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom. 3 stk. 2835 SMD LED chips per modul.1,5W vanntett LED modul.8 cm ledning mellom modulene.20 moduler har et samlet forbruk på 30W. Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom. 3...

          På lager.
        • Trapp alu-profil med LED
          70 cm, 4W, 24V, IP65, med plugg
          178,00 kr
          • 290lm Lysstyrke
          • 4W Forbruk
          • 120° Spredning

          Elegant løsning til trapper, som gir et indirekte og fint lys på trappene dine. Med hann/hunn plugger i begge endene for enkel seriekobling. Max 20 stk. i serie.Løsningsforslag 1:Løsningsforslag 2: Elegant løsning til trapper, som gir et indirekte og fint lys på trappene dine....

          På lager.
        • Fleksibel hunnplugg
          5050 LED strips
          18,00 kr

            Fleksibel hunnplugg til 5050 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.For 10mm LED strip. Fleksibel hunnplugg til 5050 LED strips. DC plugg: 5,5 / 2,1 mm.For 10mm LED strip.

            På lager.
          • 120W strømforsyning
            12V DC, 10A, IP67 vanntett
            468,00 kr
            • 120W Forbruk

            12V DC 120w Input: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips. Dimensjoner:  17,2 x 6,6 x 4,5 cm 12V DC 120w Input: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips....

            Sendes innen 24-26 dager
          • DC Forlengerkabel
            50 cm, 5V-48V, svart
            24,00 kr

              Svart forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A....

              På lager.
            • V-Tac 9W/m sprutsikker LED strip
              5m, IP65, 24V, 60 LED per meter
              430,00 kr
              • 830lm Lysstyrke
              • 9W Forbruk
              • 120° Spredning

              5 meters rull. Kan klippes hver 10 cm. ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge og lyse ned, så bør limet og suppleres.  Benytter 24V... 5 meters rull. Kan klippes hver 10 cm. ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10 mm. Det er...

              På lager.
            • V-Tac 10,8W/m LED strip
              5m, IP20, 60 LED per meter
              280,00 kr
              • 840lm Lysstyrke
              • 10,8W Forbruk
              • 120° Spredning

              5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Benytter 12 V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må... 5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm. Det er tape på...

              På lager.
            • V-Tac 3,6W/m sprutsikker LED strip
              5m, IP65, 60 LED per meter
              212,00 kr
              • 400lm Lysstyrke
              • 3,6W Forbruk
              • 120° Spredning

              Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim.Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen også suppleres.  Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Ved... Pris for 5 meter. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på...

              På lager.
            • V-Tac 4,8W/m sprutsikker LED strip
              5m, IP65, 30 LED per meter
              335,00 kr

                5 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av stripen, slik at den kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis stripen må brukes på porøse, ujevne eller ikke-optimale overflater. Hvis stripen må henge og lyse ned, bør limet også suppleres. Utrolig robust... 5 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10...

                På lager.
              • V-Tac 10,8W/m sprutsikker LED strip
                5m, 60 LED per meter
                395,00 kr
                • 1000lm Lysstyrke
                • 10,8W Forbruk
                • 120° Spredning

                5 meters rull. Kan klippesfor hver 5 cm.  ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette overflater. Limet bør suppleres hvis strippen må brukes på porøse, ujevne eller ikke-optimale overflater. Hvis strippen må henge omvendt og lyse ned, bør limet også suppleres. Benytter 12 V... 5 meters rull. Kan klippesfor hver 5 cm.  ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 10 mm. Det...

                På lager.
              • Blå sprutsikker LED strip
                5m, 30 LED per meter
                296,00 kr

                  Blå, 5 meters rull. Dobbelt rekke LED. ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 20 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den kan festes på vannrette overflater. Utrolig robust strip som tåler å bli bøyd og store vibrasjoner.     Limet bør suppleres hvis strippen må brukes på porøse, ujevne eller ikke-optimale overflater. Hvis strippen... Blå, 5 meters rull. Dobbelt rekke LED. ​Sprutsikker, IP65. Bredde: 20 mm. Det er tape...

                  På lager.
                • 10W strømforsyning
                  12V DC, 0,8A, IP67 vanntett
                  104,00 kr
                  • 10W Forbruk

                  12V DC 10w Inngang: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips. 12V DC 10w Inngang: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips.

                  På lager.
                • 20W strømforsyning
                  12V DC, 1,6A, IP67 vanntett
                  156,00 kr
                  • 20W Forbruk

                  12V DC 20w Input: 230V.Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.Dimensjoner: 162/180mm x 29mm x 20mm IP67 vanntett.180mm er inkl. skruefester. 12V DC 20w Input: 230V.Perfekt til 12V LED pærer, spots...

                  På lager.
                • 30W strømforsyning
                  12V DC, 2,4A, IP67 vanntett
                  206,00 kr
                  • 30W Forbruk

                  12V DC 30w Inngang: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips. 12V DC 30w Inngang: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips.

                  På lager.
                • 10W/m vanntett LED strip
                  5m, IP68, 60 LED per meter!
                  507,00 kr

                    5 meters rull. 900 lumen pr/mStrippen har ikke selvklebende tape på baksiden, men kan fuges fast med klart silikon eller monteres med montasjeklips. Kan kortes ned for hver 5 cm. Mål midt på strippen: 12 x 4 mm.Mål på endestykkene: 14 x 7 mm. Benytter 12V (transformator må kjøpes i tillegg).LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i... 5 meters rull. 900 lumen pr/mStrippen har ikke selvklebende tape på baksiden, men kan...

                    På lager.
                  • Fleksibel skjøt til LED strips
                    Til 5050 strips (10mm bred), 12V / 24V
                    16,00 kr

                      Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 5050 LED chips.Kan ikke brukes nede i aluminiumsprofilene.Lengde: 170mm Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 5050 LED chips.Kan ikke...

                      På lager.
                    • 200W strømforsyning
                      12V DC, 16,6A, IP67 vanntett
                      695,00 kr
                      • 200W Forbruk

                      12V DC 200w Input: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips.OBS: Strømforsyningen har kun 2 utganger! Mål:  255 x 12 x 55 mm 12V DC 200w Input: 230V. IP67 vanntett. Perfekt til 12V LED-pærer og strips.OBS:...

                      På lager.
                    • Skjøt til 5050 LED strips
                      Enkelt farge (1 cm), 12V / 24V
                      9,00 kr

                        Skjøt til enkeltfarget strip med 5050 LED chips.Passer til 1 cm brede LED strips. Skjøt til enkeltfarget strip med 5050 LED chips.Passer til 1 cm brede LED strips.

                        På lager.
                      • Skjøt til 3528 LED strips
                        Enkelt farge (8mm), 12V / 24V
                        9,00 kr

                          Skjøt til enkeltfarget strip med 3528 LED chips. Passer til 8 mm brede LED strips. Skjøt til enkeltfarget strip med 3528 LED chips. Passer til 8 mm brede LED strips.

                          På lager.
                        • DC hannplugg
                          5V-48V, svart
                          8,00 kr

                            Svart DC hannplugg. Max 8A. DC Plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart DC hannplugg. Max 8A. DC Plugg: 5,5 / 2,1mm.

                            På lager.
                          • Restsalg: Solid alu LED strip
                            1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V
                            52,20 kr 58,00 kr -10%
                            • 1150lm Lysstyrke
                            • 18W Forbruk
                            • 120° Spredning

                            Denne stripen lyser kraftig og blir ca. 60 grader varmt. Denne stripen lyser kraftig og blir ca. 60 grader varmt.

                            Reduced price!
                            På lager.
                          • Trådløs dimmer med fjernkontroll
                            RF trådløs, minnefunksjon, 12V (30W)
                            163,00 kr

                              Liten trådløs dimmer, som lett kan gjemmes bort. Radiosignal med rekkevidde opp til 10 meter. Kan dimme 12V enkelt farge LED strips. Minnefunksjon, som husker siste innstilling. Leveres med fjernkontroll. Maks: 2,5A. Maks: 30W. DC stik: 5,5 x 2,1 mm. 1x CR-2025 batteri følger ikke med. Liten trådløs dimmer, som lett kan gjemmes bort. Radiosignal med rekkevidde opp...

                              På lager.
                            • DC hannplugg
                              Med skrukobling, 12V (Max 60W), 24V (Max 120W)
                              13,00 kr

                                DC hann plugg med skrukobling. Plugg: 5,5 / 2,1 mm. DC hann plugg med skrukobling. Plugg: 5,5 / 2,1 mm.

                                Sendes innen 4-6 dager
                              • DC hunnplugg
                                Med skrukobling, 12V (Max 60W), 24V (Max 120W)
                                12,00 kr

                                  DC hun plugg med skrukobling. Plugg: 5,5 / 2,1 mm. DC hun plugg med skrukobling. Plugg: 5,5 / 2,1 mm.

                                  På lager.
                                • V-Tac 7,2W/m LED strip 8mm bred
                                  5m, 120 LED per meter
                                  232,00 kr
                                  • 800lm Lysstyrke
                                  • 7,2W Forbruk
                                  • 120° Spredning

                                  5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 8 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater.På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Benytter 12 V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg). Ved lengre biter skjer det... 5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 8 mm. Det er tape på baksiden...

                                  På lager.
                                • 12V og 24V dimmer
                                  12V (96W), 24V (192W)
                                  97,00 kr

                                    Enkel dimmer for 12V og 24V enkeltfarget LED strips. Utgangseffekt 12V DC: 96W. Utgangseffekt 24V DC: 192W.PWM dimmer. 1 utgangskanal. Maks 8A. Trinnløs justering av lysstyrken. Kan slå av helt, ved å skru helt til null. Enkel dimmer for 12V og 24V enkeltfarget LED strips. Utgangseffekt 12V DC: 96W....

                                    På lager.
                                  • DC Forlengerkabel
                                    30 cm, 5V-48V, svart
                                    22,00 kr

                                      Svart forlengerkabel på 30 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart forlengerkabel på 30 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A....

                                      På lager.
                                    • DC Forlengerkabel
                                      100 cm, 5V-48V, svart
                                      40,00 kr

                                        Svart forlengerkabel på 100 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Svart forlengerkabel på 100 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max...

                                        På lager.
                                      • L skjøt til LED strips
                                        Til COB strips (8mm bred), 12V / 24V
                                        124,00 kr

                                          L-skjøt for ensfarget COB LED stripe og andre LED striper med mange LED per meter.Perfekt når stripen skal monteres rundt et hjørne eller lignende.Til engangsbruk.  L-skjøt for ensfarget COB LED stripe og andre LED striper med mange LED per...

                                          På lager.
                                        • Bryter med DC plugg
                                          12V (120W), 24V (240W)
                                          29,00 kr

                                            Bryter med ledning og DC stikk i begge ender.Kan brukes til å slukke og tenne 12V og 24V LED stripe.Max: 120 Watt på 12 Volt.Max: 240 Watt på 24 Volt.Max 10A.DC Stikk: 5,5 / 2,1 mm.Total lengde: 30 cm. Bryter med ledning og DC stikk i begge ender.Kan brukes til å slukke og tenne 12V og...

                                            På lager.
                                          • LED timer med DC plugg
                                            Til enkelfarget LED, 12/24V, maks. 150W
                                            321,00 kr

                                              Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys, plantelys etc. Kobles mellom strømforsyningen og LED. Kan brukes til å slå lyset av og på manuelt eller automatisk til de angitte tidene. Juster lysstyrken manuelt på timeren, eller 1 av 3 automatiske innstillinger. Velg mellom 15, 30 eller 60 min. Da vil lyset gradvis øke... Smart LED-timer med DC-kontakt. Kan brukes til enfargede LED-strips, akvariumlys,...

                                              På lager.
                                            • Dimmer med kabel
                                              Hvit, 12V (24W), 24V (48W)
                                              69,00 kr

                                                Dimmer med kabel.12V (24W) og 24V (48W)DC Plugg: 5,5 / 2,1mm. Dimmer med kabel.12V (24W) og 24V (48W)DC Plugg: 5,5 / 2,1mm.

                                                På lager.
                                              • Rød 670 mn 4,8W/m 24V LED stripe
                                                5m, IP20, 60 LED per meter
                                                515,00 kr
                                                • 4,8W Forbruk
                                                • 120° Spredning

                                                Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på 670nm. Rødt lys med en bælge lengde på 670nm brukes feks. til noen former for lysterapi og som vekstlys. Ift lysterapi har det en effekt på f eks blod sirkulasjonen, ømme muskler eller stress. Sammen med det blå lyset kan det brukes til å gi plantene akkurat det lyset de har bruk... Pris for 5 meter. 24V LED stripe med en nøyaktig bølgelengde på 670nm. Rødt...

                                                På lager.
                                              • Sensor til LED strip
                                                12V (60W), 24V (120W), med skrukobling
                                                149,00 kr

                                                  skabsssensor, som automatisk kan slå på LED stripen, når skapet/skuffen åpnes.Lyset slukkes igjen når skapet/skuffen lukkes.Merk. Kontaktene på sensoren må klippes av for å tilkobles til LED stripen. Max: 5A.Maksimal avstand fra sensor til skapdøren : 50mm. skabsssensor, som automatisk kan slå på LED stripen, når skapet/skuffen åpnes.Lyset...

                                                  På lager.
                                                • Hvit PIR Sensor til LED strip
                                                  12V (60W), 24V (120W), med skrukobling
                                                  232,00 kr

                                                    Hvit PIR bevegelsessensor, som automatisk kan slå på LED strippen, når en person beveger seg inn i synsfeltet. Leveres med skrukoblinger.DC plugg: 5,5 / 2,1 mm. 5A.Maksimal avstand: 8 meter. Justerbar tid: 5 sek til 10 min. Hvit PIR bevegelsessensor, som automatisk kan slå på LED strippen, når en person...

                                                    På lager.
                                                  • Smal og fleksibel 5x11 Neon Flex LED
                                                    5M, 6W per meter, IP65, 12V
                                                    206,00 kr
                                                    • 500lm Lysstyrke
                                                    • 6W Forbruk
                                                    • 120° Spredning

                                                    Her får du en Neon Flex som gir hyggelig lys og som kan formes nesten akkurat som du ønsker.Med en bredde på 5,5 mm får du en Neon Flex med utrolig fleksibilitet.Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.Du kan enkelt klippe Neon Flexen ved markeringene for hver 5 cm.Samlingene ved stikk og endeplugg skal... Her får du en Neon Flex som gir hyggelig lys og som kan formes nesten akkurat som du...

                                                    På lager.
                                                  • Kontakt til 5mm Neon Flex LED
                                                    Passer til 5x11 Neon Flex LED
                                                    24,00 kr

                                                      Kontakt som passer til vår 5x11 Neon Flex LED.For å enkelt sammenkoble ledninger på avklippet stykke Neon Flex.Klipses enkelt på Neon Flex stripen.  Kontakt som passer til vår 5x11 Neon Flex LED.For å enkelt sammenkoble ledninger på...

                                                      På lager.
                                                    • Vanntett blå LED modul
                                                      1,44W, IP68, Perfekt til skilt og spesialløsninger
                                                      22,00 kr
                                                      • 120lm Lysstyrke
                                                      • 1.44W Forbruk
                                                      • 160° Spredning

                                                      Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.4 stk. 2835 SMD LED chips per modul.1,44W vanntett LED modul.8 cm ledning mellom modulene.20 moduler har et samlet forbruk på 30W. Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.4...

                                                      Availability date: 2024-05-19
                                                    • Nær infrarød 730nm 4,8W/m 24V LED stripe
                                                      5m, IP20, 60 LED per meter
                                                      1 686,00 kr
                                                      • 4,8W Forbruk
                                                      • 120° Spredning

                                                      Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys med en bælge lengde på 730nm brukes f eks til lysterapi mot ledsmerter og lignende. Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er: Vi anbefaler max 20 meter i serie på 24V. Pris for 5 meter. 24V LED strip med en nøyaktig bølge lengde på 730nm. Rødt lys...

                                                      På lager.
                                                    • Vanntett LED modul
                                                      1,44W, IP68 Perfekt til skilt og spesialløsninger
                                                      24,00 kr
                                                      • 120lm Lysstyrke
                                                      • 1.44W Forbruk
                                                      • 160° Spredning

                                                      Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.4 stk. 2835 SMD LED chips per modul.1,44W vanntett LED modul.8 cm ledning mellom modulene. Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.4...

                                                      På lager.
                                                    • V-Tac LED touch bryter og dimmer
                                                      Svart, 12V (60W), 1,5 meter, DC plugg
                                                      192,00 kr

                                                        Touch bryter og dimmer.1,5 meter kabel.Passer til 12V enkeltfarget LED strip.Max 5A.Kontakt 5,5 / 2,1 mm.Max belastning 60W.Hull: 17mm Touch bryter og dimmer.1,5 meter kabel.Passer til 12V enkeltfarget LED strip.Max...

                                                        På lager.
                                                      • V-Tac 2,4W/m sprutsikker LED strip
                                                        1m, 6V, IP65, 60 LED per meter
                                                        167,00 kr
                                                        • 200lm Lysstyrke
                                                        • 2,4W Forbruk
                                                        • 120° Spredning

                                                        1 meter LED stripe fra V-Tac på batteri, med innebygget PIR sensor.Perfekt til skap, reoler eller andre steder uten adgang til strøm.Det er ikke mulig å forlenge LED stripen.Bruker 4 x AAA (følger ikke med).PIR sensoren har en rekkevidde på 2-5 meter.Lengde på ledning med plugg: 33,5 cmDet er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt festes på... 1 meter LED stripe fra V-Tac på batteri, med innebygget PIR sensor.Perfekt til skap,...

                                                        På lager.
                                                      • 60W strømforsyning
                                                        12V DC, 5A, IP67 vanntett
                                                        260,00 kr
                                                        • 60W Forbruk

                                                        IP67 vanntett 12V strømforsyning.12V DC 60wInput: 230V. Perfekt til 12V LED-pærer og strips. IP67 vanntett 12V strømforsyning.12V DC 60wInput: 230V. Perfekt til 12V LED-pærer og...

                                                        På lager.
                                                      • Vanntett LED modul
                                                        1W, IP67
                                                        13,00 kr
                                                        • 100lm Lysstyrke
                                                        • 1W Forbruk
                                                        • 120° Spredning

                                                        Prisen gjelder for et modul! 3 stk. 2835 SMD LED chips. Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellem. Benytter 12V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes(dimmer må kjøpes i tillegg). Mål: Bredde: 14 mm. Høyde: 6 mm. Lengde med skruhull: 90 mm. Lengde uten skruehull: 77 mm. Avstand mellom hvert modul: 80mm. Vi anbefaler... Prisen gjelder for et modul! 3 stk. 2835 SMD LED chips. Tilgjengelig opptil 20...

                                                        På lager.
                                                      • 11W/m COB-LED strip
                                                        5m, IP20, 12V, COB LED
                                                        498,00 kr
                                                        • 880lm Lysstyrke
                                                        • 11W Forbruk
                                                        • 120° Spredning

                                                        Enfarget hvit COB LED stripe med 312 LED per meter.COB LED uten synlig avstand mellom LEDene. Dette gjør at lyset fremstår som en uavbrutt streng.Kan kuttes for hver ca. 5 cm.Det er tape på baksiden av stripen slik at den enkelt kan festes til horisontale flater. Limet bør suppleres dersom stripen skal påføres på porøse, ujevne eller ikke-optimale... Enfarget hvit COB LED stripe med 312 LED per meter.COB LED uten synlig avstand mellom...

                                                        Availability date: 2024-05-14
                                                      • DC Forlengerkabel
                                                        30 cm, 5V-48V, hvit
                                                        22,00 kr

                                                          Hvit forlengerkabel på 30 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Hvit forlengerkabel på 30 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene....

                                                          På lager.
                                                        • DC Forlengerkabel
                                                          50 cm, 5V-48V, hvit
                                                          24,00 kr

                                                            Hvit forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Hvit forlengerkabel på 50 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene....

                                                            På lager.
                                                          • DC Forlengerkabel
                                                            100 cm, 5V-48V, hvit
                                                            52,00 kr

                                                              Hvit forlengerkabel på 100 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Hvit forlengerkabel på 100 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene....

                                                              På lager.
                                                            • DC Forlengerkabel
                                                              300 cm, 5V-48V, hvit
                                                              81,00 kr

                                                                Hvit forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i endene. Max 8A. DC plugg: 5,5 / 2,1mm. Hvit forlengerkabel på 300 cm. Kablet har hann- og hunnplugger i...

                                                                På lager.
                                                              • 11W/m COB-LED strip
                                                                5m, IP20, 480 LED per meter, 24V, COB LED
                                                                572,00 kr
                                                                • 900lm Lysstyrke
                                                                • 11W Forbruk
                                                                • 120° Spredning

                                                                Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter.COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene. Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.Kan klippes hver 5. cm.Det er tape på baksiden av stripen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse eller ujevne flater.Hvis stripen... Enkeltfarget hvit COB LED stripe med 480 LED pr. meter.COB LED uten synlig avstand...

                                                                På lager.
                                                              • V-Tac 17W/m LED strip
                                                                5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED per meter
                                                                651,00 kr
                                                                • 2550lm Lysstyrke
                                                                • 17W Forbruk
                                                                • 120° Spredning

                                                                5 meters rull.Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg). 10mm bred. 5 meters rull.Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes...

                                                                På lager.
                                                              • DC hunnplugg
                                                                5V-48V, svart
                                                                8,00 kr

                                                                  Svart DC hunnplugg. Max 8A. DC Plugg: 5,5 / 2,1mm.Lengde: 15cm Svart DC hunnplugg. Max 8A. DC Plugg: 5,5 / 2,1mm.Lengde: 15cm

                                                                  På lager.
                                                                • DC hann/hann plugg
                                                                  17,00 kr

                                                                    DC hann/hann plugg. Plugg: 5,5 / 2,1 mm. DC hann/hann plugg. Plugg: 5,5 / 2,1 mm.

                                                                    På lager.
                                                                  • V-Tac 21W/m LED strip
                                                                    Samsung LED chip, 5m, IP20, 24V, 700 LED per. meter
                                                                    2 246,00 kr
                                                                    • 2000lm Lysstyrke
                                                                    • 21W Forbruk
                                                                    • 120° Spredning

                                                                    5 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 12 mm. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg). 5 meters rull. Kan kortes ned for hver 5 cm.  Bredde: 12 mm. Det er tape på...

                                                                    På lager.
                                                                  • DC kabel 3-veis splitter
                                                                    5V-48V, svart
                                                                    56,00 kr

                                                                      DC kabel 3-veis splitter. Spenning: 5-48V. Max 8A. Stik: 5,5 x 2,1 mm. DC kabel 3-veis splitter. Spenning: 5-48V. Max 8A. Stik: 5,5 x 2,1 mm.

                                                                      På lager.
                                                                    • V-Tac 3,6W/m LED stripe
                                                                      5m, 8mm bred, 60 LED per meter, Farget lys
                                                                      115,00 kr
                                                                      • 400lm Lysstyrke
                                                                      • 3,6W Forbruk
                                                                      • 120° Spredning

                                                                      Pris for 5 meter. 12 volt. Husk transformator. Bemerk! 60 LED pr meter. LED-stripen lyser i valgt farge. (ikke RGB) Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Vi anbefaler denne 12v transformator til produktet.... Pris for 5 meter. 12 volt. Husk transformator. Bemerk! 60 LED pr meter. LED-stripen...

                                                                      På lager.
                                                                    • Smart Home dimmer
                                                                      Timerfunksjon, Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (48W), 24V (96W)
                                                                      206,00 kr

                                                                        Smart Home dimmer for 12V og 24V LED strips. Dimmeren lar deg kontrollere LED-stripen din via Google Home, Amazon Alexa eller Android / iPhone smartphone.Vi anbefaler Magic Home Pro appen.Appen kan lastes ned på Google play store eller Apple app store. Her skal du søke på "Magic Home Pro". Her kan du: - Slå LED-stripen av og på -... Smart Home dimmer for 12V og 24V LED strips. Dimmeren lar deg kontrollere LED-stripen...

                                                                        På lager.
                                                                      • V-Tac 7,2W/m sprutsikker LED strip
                                                                        5m, 120 LED per meter
                                                                        326,00 kr
                                                                        • 600lm Lysstyrke
                                                                        • 7,20W Forbruk
                                                                        • 120° Spredning

                                                                        5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm.IP65. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater. På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Benytter 12 V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg). Ved lengre... 5 meters rull. Kan klippes for hver 5 cm.  Bredde: 10 mm.IP65. Det er tape...

                                                                        På lager.
                                                                      • 12-24V kabel rød/svart
                                                                        2x0,5mm², metervare, min. 5 meter
                                                                        17,00 kr

                                                                          Lavspenningskabel i rød/svart 2x0,5mm.For enkeltfarget 12V/24V LED strip. Anntall = Meter Pris pr meter. Lavspenningskabel i rød/svart 2x0,5mm.For enkeltfarget 12V/24V LED strip. Anntall =...

                                                                          På lager.
                                                                        • V-Tac 3,6W/m sprutsikker LED stripe
                                                                          5m, 60 LED per meter, Farget lys, Grønn/Rød/Blå
                                                                          232,00 kr
                                                                          • 400lm Lysstyrke
                                                                          • 3,6W Forbruk
                                                                          • 120° Spredning

                                                                          Pris for 5 meter. 12 volt. Husk transformator. Bemerk! 60 LED pr meter.LED-stripen lyser i valgt farge. (ikke RGB)Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater.På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim. Vi anbefaler denne 12v transformator til produktet.Ved lengre stykker skjer der et... Pris for 5 meter. 12 volt. Husk transformator. Bemerk! 60 LED pr meter.LED-stripen...

                                                                          På lager.
                                                                        • V-Tac 8W/m LED strip
                                                                          5m, 150lm/W, IP20, 24V, 126 LED per meter
                                                                          432,00 kr
                                                                          • 1200lm Lysstyrke
                                                                          • 8W Forbruk
                                                                          • 120° Spredning

                                                                          Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse, ujevne eller ikke optimale flater. Hvis stripen skal henge omvendt og lyse ned så bør limet også suppleres.Kan klippes hver 5cmMERK: LED stripen leveres med løse ledninger, ikke DC plugg. Benytter 24V... Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette...

                                                                          På lager.
                                                                        • V-Tac 11W/m LED strip
                                                                          5m, 150lm/W, IP20, 24V, 168 LED per meter
                                                                          509,00 kr
                                                                          • 1650lm Lysstyrke
                                                                          • 11W Forbruk
                                                                          • 120° Spredning

                                                                          Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.Men på ujevne overfalter og om den skal henge og lyse ned, bør det suppleres med lim. Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg). LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).10mm bred. Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette...

                                                                          På lager.
                                                                        • DC hunn/hunn plugg
                                                                          17,00 kr

                                                                            DC hunn/hunn plugg. Plugg: 5,5 / 2,1 mm.Ikke egnet til bruk med Soundbox eller høyttaler. DC hunn/hunn plugg. Plugg: 5,5 / 2,1 mm.Ikke egnet til bruk med Soundbox eller høyttaler.

                                                                            På lager.
                                                                          • Fleksibel skjøt til LED strips
                                                                            Til 5050 strips (10mm bred), 12V / 24V
                                                                            29,00 kr

                                                                              Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 5050 LED chips.Kan ikke brukes nede i aluminiumsprofilene. Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 5050 LED chips.Kan ikke...

                                                                              På lager.
                                                                            • Fleksibel skjøt til LED strips
                                                                              Til 3528 strips (8mm bred), 12V / 24V
                                                                              24,00 kr

                                                                                Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 3528 LED chips. Passer til strips med en bredde på 8 mm. Med klemmer i begge ender - til strips med 2 ledninger og 3528 LED chips. Passer til...

                                                                                På lager.
                                                                              • Vanntett LED modul
                                                                                0,24W, IP68, Perfekt til innendørs og utendørs prosjekter
                                                                                13,00 kr
                                                                                • 20lm Lysstyrke
                                                                                • 0.24W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 40 moduler med ledning imellem.1 stk. 5050 SMD LED chips per modul.0,24W vanntett LED modul.Det er 40 moduler i et sett.40 moduler har et samlet forbruk på 9,6W.6 cm ledning mellom lyskildene. Prisen gjelder for et modul. Tilgjengelig opptil 40 moduler med ledning imellem.1...

                                                                                På lager.
                                                                              • 1 meter vanntett akvarie aluprofil
                                                                                24V, 16W LED, 10000K, IP65, med plugg
                                                                                249,00 kr
                                                                                • 1480lm Lysstyrke
                                                                                • 16W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                Aluprofil med LED strip i 10000K. Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i begge endene for lett seriekopling. Max 5 meter i serie. Husk 24V transformator. Aluprofil med LED strip i 10000K. Med klar epoxy - IP65 vanntett  Med plug i...

                                                                                På lager.
                                                                              • 0,5 meter vanntett akvarie aluprofil
                                                                                24V, 10W LED, 10000K, IP65, med plugg
                                                                                196,00 kr
                                                                                • 850lm Lysstyrke
                                                                                • 10W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                Aluprofil med LED strip i 10000K.Med klar epoxy - IP65 vanntett Med plug i begge endene for lett seriekopling.Max 5 meter i serie.Husk 24V transformator. Aluprofil med LED strip i 10000K.Med klar epoxy - IP65 vanntett Med plug i...

                                                                                På lager.
                                                                              • 0,5 meter vanntett aluprofil til akvarie
                                                                                24V, 10W LED, 5:1 hvit/blå ratio, IP65, med plugg
                                                                                196,00 kr
                                                                                • 850lm Lysstyrke
                                                                                • 10W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                Kraftig aluprofil med indbygget LED strip med hvid/blå farvefordeling 5:1.Forsejlet med klar epoxy, så sættet er IP65 vandtæt.Kommer med han / hun stik, så de kan sluttes direkte til transformator og forbindes i serie.Max 5 meter i serie.Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.Kombinationen af hvide og blå... Kraftig aluprofil med indbygget LED strip med hvid/blå farvefordeling 5:1.Forsejlet med...

                                                                                Availability date: 2024-05-19
                                                                              • 1 meter vanntett aluprofil til akvarie
                                                                                24V, 16W LED, 5:1 hvit/blå ratio, IP65, med plugg
                                                                                249,00 kr
                                                                                • 1350lm Lysstyrke
                                                                                • 16W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                Kraftig aluprofil med indbygget LED strip med hvid/blå farvefordeling 5:1.Forsejlet med klar epoxy, så sættet er IP65 vandtæt.Kommer med han / hun stik, så de kan sluttes direkte til transformator og forbindes i serie.Max 5 meter i serie.Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.Kombinationen af hvide og blå... Kraftig aluprofil med indbygget LED strip med hvid/blå farvefordeling 5:1.Forsejlet med...

                                                                                Availability date: 2024-05-14
                                                                              • 100W strømforsyning
                                                                                12V DC, 8,3A, IP67 vanntett
                                                                                568,00 kr
                                                                                • 100W Forbruk

                                                                                IP67 vanntett 12V strømforsyning.12V DC 100w Input: 230V. Perfekt til 12V LED-pærer og strips. Dimensjoner: 7 x 20,4 x 4,2 cm IP67 vanntett 12V strømforsyning.12V DC 100w Input: 230V. Perfekt til 12V LED-pærer og...

                                                                                På lager.
                                                                              • LEDlife 11W/m sidelys LED strip
                                                                                5m, IP20, 24V, 120 LED per meter
                                                                                932,00 kr
                                                                                • 800lm Lysstyrke
                                                                                • 11W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                5 meter 24V IP20 LED stripe med sidelys LED stripe hvor diodene er plassert slik at de lyser horisontalt. Kan med fordel bruke til f eks effektbelysning av glassmontrer til utstillling, under hyller eller til skilt. LED stripen kan også brukes til indirekte lyseffekter hvor vanlige LED striper ikke vil ha samme effekt. 5 meter 24V IP20 LED stripe med sidelys LED stripe hvor diodene er plassert slik at...

                                                                                Product available with different options
                                                                              • LEDlife 11W/m sidelys LED strip
                                                                                5m, IP65, 24V, 120 LED per meter
                                                                                1 107,00 kr
                                                                                • 800lm Lysstyrke
                                                                                • 11W Forbruk
                                                                                • 120° Spredning

                                                                                5 meter 24V IP65 LED stripe med sidelys LED stripe hvor diodene er plassert slik at de lyser horisontalt. Kan med fordel bruke til f eks effektbelysning av glassmontrer til utstillling, under hyller eller til skilt. LED stripen kan også brukes til indirekte lyseffekter hvor vanlige LED striper ikke vil ha samme effekt. 5 meter 24V IP65 LED stripe med sidelys LED stripe hvor diodene er plassert slik at...

                                                                                På lager.
                                                                              • Trappe LED COB strip settt
                                                                                Opp til 16 trinn, 12W, 24V, IP20, på/av
                                                                                2 195,00 kr
                                                                                • 800lm Lysstyrke
                                                                                • 12W Forbruk

                                                                                Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.Designet til å gi et dempet lys, så det gir den helt riktige effekten.COB strippen gir deg et jevnt lys uten synlige dioder med 480 LED pr. meter.Dette settet styres via den medfølgende fjernkontrollen, hvor det er mulig å stille inn... Komplett løsning som gir et hyggelig og flot lys langs trappen din.Designet...

                                                                                Availability date: 2024-05-22
                                                                              Showing 105 - 192 of 192 items