V-Tac 50W Lyskaster med sensor
SMD, Samsung LED chip

Innebygd PIR-sensor.

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Prosjektøren kan med fordel brukes når for eksempel hagen eller innkjørselen må lyses opp.V-Tac 50W Lyskaster med sensor er et perfekt valg for alle som trenger et kraftig og effektivt lys for utendørs bruk. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 4250 lumen, vil denne lyskasteren gi deg et sterkt og jevnt lys som vil lyse opp selv de mørkeste områdene. Den høye lysspredningen på 100 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, og du vil aldri mer trenge å bekymre deg for mørke flekker i hagen eller på terrassen.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, vil du få et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte et klart og sterkt lys uten å måtte bekymre deg for uklare eller ujevne farger. Med en Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, kan du være trygg på at denne lyskasteren vil gi deg pålitelig og effektiv belysning i mange år fremover.

Du kan velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for koselige kvelder på terrassen eller i hagen. Den nøytrale fargetonen vil gi deg det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner som kan forstyrre synet eller opplyste motiver som virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 237 x 255 x 51 mm og IP65-klassifisering kan denne lyskasteren brukes utendørs og vil motstå vannsprut og regn. Den har også en integrert lyskilde, så du kan være sikker på at du får den beste kvaliteten på lyset uten å måtte bytte ut lyskilden. Med V-Tac 50W Lyskaster med sensor vil du få pålitelig og effektiv belysning som vil gjøre hverdagen din lysere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac hvit rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

593,00 kr inkl. mva.

474,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Hvit
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke4250 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde255 mm.
Bredde237 mm.
Dybde51 mm.
MaterialeAluminium