V-Tac 10W Lyskaster med sensor
SMD, Samsung LED chip

Innebygd PIR-sensor.

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Prosjektøren kan med fordel brukes når for eksempel hagen eller innkjørselen må lyses opp.Detaljert beskrivelse av produktet: V-Tac 10W Lyskaster med sensor, SMD, Samsung LED-chip

Denne V-Tac 10W lyskasteren med sensor er et pålitelig og effektivt produkt som gir et jevnt og naturlig lys. Med en effekt på 10W kan den kobles til en vanlig 230V strømforsyning, noe som gjør den enkel å installere. Med en lysstyrke på 800 lumen og en lysspredning på 100 grader, gir den en jevn fordeling av lyset og sikrer at alle detaljer blir tydelig belyst.

Det som skiller denne lyskasteren fra konkurrentene er den høye lyskvaliteten som oppnås takket være Samsung LED-chipen og en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser fargene på en vakker og genuin måte, og passer til de aller fleste behov. Produktet kommer også med 5 års produsentgaranti, som gir ekstra trygghet for at det vil fungere som det skal i lang tid.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet kan man forvente at denne lyskasteren vil ha en levetid på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør den til en pålitelig og varig løsning. I tillegg er den utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling for å sikre optimal drift.

Lyskasteren kommer i to forskjellige fargetoner å velge mellom:

  • Nøytral hvit (4000K) - Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.
  • Kald hvit (6400K) - Denne fargetonen gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Lyskasteren har følgende dimensjoner: 115 x 55 x 154 mm, og har en IP65-klassifisering, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Den kommer også med en integrert lyskilde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac hvit rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-35%

359,00 kr inkl. mva.

233,35 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Hvit
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde55 mm.
Bredde115 mm.
Dybde154 mm.
MaterialeAluminium