LED-POL 6W LED svart vegglampe
IP54 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Flott moderne sort rund vegglampe i et enkelt design som gir et meget flott lys over og under selve lampen. 
Lampen er utstyrt med led dioder hele veien rundt på baksiden av lampen som gir et riktig flott lys.



LED-POL 6W LED svart vegglampe

Denne LED-svarte vegglampen fra LED-POL er det perfekte utendørsbelysningsvalget for ditt hjem eller kontor. Med et strømforbruk på bare 6W erstatter den en tradisjonell 60W-lyspære, noe som gir betydelige energibesparelser.

Denne vegglampen må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Den har også en IP54-klassifisering, noe som gjør den egnet for utendørsbruk da den tåler vannsprut og regn.

En av de viktigste egenskapene til denne lampa er dens lysstyrke, som er på imponerende 650 lumen. Denne høye lysstyrken sikrer at området den belyser er godt opplyst, og gir en behagelig visuell opplevelse.

Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset den avgir gjengir alle farger vakkert og genuint. Den naturlige belysningen sikrer at alle detaljer blir vist på en nøyaktig og realistisk måte, noe som er ideelt for de fleste behov.

Denne vegglampen er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone på 4000K. Denne fargetonen skaper det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset har ingen blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver ser helt naturlige ut.

Den har dimensjoner på 58 x Ø165 mm, noe som gjør den kompakt og plassbesparende. Med sin IP65-klassifisering kan den trygt brukes utendørs og tåler vannsprut og regn.

Denne vegglampen leveres med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat lyspære. Alt du trenger er inkludert for å komme i gang med belysningen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

480,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Dybde58 mm.
Diameter165 mm.
MaterialePVC