Limea T8 LED dobbeltarmatur
Inkl. 18,5W 120cm LED rør, IP65 vanntett

Vanntett armatur klar til 2 x 120 cm LED rør.

Uten ballast/forkobling, passer ikke til lysrør som krever ballast.

Armaturet er gjennomgangskoblet, for enkel seriekobling.

Opp til 8 stk. armaturer i serie.


Monteringsklips medfølger.

Wireopheng kan kjøpes i tillegg, se links nedenfor.


Tilsluttes til 230V forsyning

Dimensjoner: 1310 x 63 x 90 mm.

IP65 - Kan brukes utendørs, tåler vannsprut og regn.2 stk. Spectrum T8, 120cm LED rør er inkludert:

Spectrum T8-120 erstatter de tradisjonelle 36W lysstoffrør med et energieffektivt 18,5W LED rør. 

Lysstyrke på 2000 lumens.

Høy spredning på 270 grader som sikrer en jevn fordeling av lyset. Limea T8 LED dobbeltarmatur er et innovativt og effektivt lysprodukt som er ideelt for både innendørs og utendørs bruk. Med et forbruk på 37W, erstatter dette dobbeltarmaturet tradisjonelle 71 cm T8 lysrør, og gir en betydelig energibesparelse uten å gå på kompromiss med lysstyrken.

For å kunne nyte alle fordelene med dette dobbeltarmaturet, må det kobles til en 230V strømkilde. Dette sikrer en stabil og pålitelig drift, slik at du kan nyte det klare og lyssterke lyset det produserer.

Med en imponerende lysstyrke på 4000 lumen, er dette dobbeltarmaturet ideelt for områder som krever en jevn og bred lysspredning. Med en spredningsvinkel på 270 grader, sikrer dette armaturet en jevn fordeling av lyset, og eliminerer mørke områder eller "hot spots".

En av de mest attraktive egenskapene ved Limea T8 LED dobbeltarmatur er muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit, nøytral hvit og kald hvit. Varm hvit fargetone skaper en avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning. Nøytral hvit fargetone er perfekt for arbeidsmiljøer, da den gir et klart og naturlig lys uten blå eller gule toner. Til slutt, den kald hvite fargetonen gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er ideell for spesielle bruksområder som lakkeringshaller, akvarier og dekorative formål.

Med dimensjoner på 710 x 63 x 90 mm, er Limea T8 LED dobbeltarmatur kompakt og enkel å installere. Med en IP65-klassifisering, er dette armaturet også egnet for utendørs bruk, da det er beskyttet mot vannsprut og regn. Dette gjør det til et fleksibelt alternativ for å belyse både innendørs og utendørs områder, uten bekymringer for værforholdene.

Samlet sett er Limea T8 LED dobbeltarmatur et pålitelig, effektivt og allsidig lysprodukt som tilbyr en imponerende lysstyrke og valgmuligheter når det kommer til fargetone. Med muligheten til å bruke den både innendørs og utendørs, er dette armaturet ideelt for en rekke bruksområder, fra hjemmet til kommersielle og industrielle miljøer.


Husk tilleggskjøp:
- Wire oppheng for armatur - 1 meter, justerbar høyde, sett med 2 stk.

Mer informasjon

267,00 kr inkl. mva.

252,00 kr  ved kjøp av 12+

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke4000 lumens
Spredning270 grader
Forbruk og spenning
Forbruk37w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelG13
Høyde63 mm.
Bredde710 mm.
Dybde90 mm.
MaterialePlast