Halo Design
LED Ultra Square plafond 3 trinn 18W svart minne

hd.730025

Ultralett Firkantet 29x29cm Svart tak fra Halo Design leder an innen design og teknologi.
Taket er designet og utviklet av Michael Waltersdorff, som med sin lidenskap for lys og design har lagt vekt på å skape en ny vinkel med denne taklampen.
Lys trenger ikke være kjedelig, derfor valgte Halo Design å fokusere på å skape mest mulig lys og samtidig ha den funksjonelle delen integrert i lampen.
Med sine 1200 lumen er det rikelig med mulighet til å skape lys både ute og inne.
Derfor har du nå en taklampe som gir lys inn i rommet, hvor lyset reflekteres bakover og gir perfekt og rolig belysning i taket eller veggen – en strålende måte å skape den rette atmosfæren på.
I tillegg er lampen utformet i en slank form, slik at den tar minst mulig plass, og dermed gir enda flere bruksmuligheter.
Den er også IP54 godkjent og kan derfor også brukes utendørs.
Den skinner med 3000 kelvin, som tilsvarer hvitt lys.
Med den integrerte dimmeteknologien kan lampen enkelt dimmes via på/av-bryteren, slik at du slipper å gå ut og investere i dyre dimmere.
Første trykk på bryteren gir 100 % lys, slår du den av og på igjen (innen 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50 %.
Det siste nivået er samme prosedyre, her dimmes lyset ned til 10%.
Ultra Light finnes i flere størrelser; Ø24cm, Ø30cm Ø42cm og nå også i kvadrat.
Ultralett – lett med ultraslank design fra Halo Design.



Produktbeskrivelse

Dette er en svart Halo Design LED Ultra Square plafond med 3 trinn som har en effekt på 18W. Den har en lysstyrke på 1600 lumen og et fokusert lys på 28 grader, noe som sikrer et kontrollert lys. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, garanterer det naturlige lyset en vakker og ektefølt visning av alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

LED-plafondens dimensjoner er 29 x Ø29 mm og den har en IP54-rating, som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for bruk i fuktige omgivelser. Den svarte fargen gir et moderne og stilfullt utseende som passer godt inn i de fleste interiørstiler.

Halo Design LED Ultra Square plafond med 3 trinn 18W svart minne er et pålitelig og holdbart produkt som gir et kraftig og justerbart lys. Med sin høye lyskvalitet og fleksible bruksområder, er den egnet for både privat og kommersiell bruk. Enten det er i stuen, på kjøkkenet, på kontoret eller i butikker, vil dette produktet gi deg den ønskede belysningen.

Mer informasjon

899,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke1600 lumens
Spredning28 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde29 mm.
Diameter29 mm.
MaterialeABS