2m. skinne for skinnespot, SPS2
hvit, 3-Faset, Spectrum

sp.WOJ+05163




SPS SkinneLINE 2m 3-faset hvit uten lyskilde, Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 32 x 2000 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Den hvite 3-fasede SPS SkinneLINE er det perfekte valg for belysning i både kommersielle og private rom. Med en lengde på 2 meter passer den godt over lengre områder og gir jevn og kraftig belysning.

Den høye RA-verdien på 80-85 sikrer at farger vises klart og naturlig under dette lyset. Dette er spesielt viktig i miljøer hvor riktig fargegjengivelse er viktig, for eksempel i butikker, utstillingslokaler eller kontorer.

SPS SkinneLINE er enkel å montere og kan tilpasses ulike behov og interiørstiler. Den hvite fargen gir et rent og moderne uttrykk som passer inn i de fleste miljøer.

Vennligst merk at produktet er IP20-klassifisert, noe som betyr at det ikke er egnet for bruk i våte eller fuktige omgivelser. Det anbefales derfor å bruke SPS SkinneLINE i tørre og innendørs områder.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

482,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Dybde2000 mm.
MaterialeAluminium