2 m. skinne for skinnespot, SPS2
Sort, 3-Faset, Spectrum

sp.WOJ+05164




SPS SkinneLINE 2M 3-Faset Sort uten lyskilde, Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 32 x 2000 mm. En elegant og slank design som passer perfekt til moderne interiør.

IP20 - Ikke vannbestandig: Det anbefales å installere denne skinnespoten innendørs for å sikre lang levetid og optimal ytelse. Ikke egnet for fuktige omgivelser.

SPS SkinneLINE 2M 3-Faset Sort er en moderne og stilfull skinnespot som kan brukes til å belyse ulike rom og områder. Den sorte finishen gir et minimalistisk og elegant utseende som passer godt inn i både private hjem og kommersielle miljøer.

Denne skinnespoten er en del av Spectrum-serien som er kjent for sin høye kvalitet og gode lysytelse. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den naturlig og nøyaktig fargegjengivelse, noe som er viktig for å skape et trivelig og behagelig lysmiljø.

Med en lengde på 2 meter gir denne skinnespoten god dekning og kan brukes til å belyse større områder. Den er enkel å montere og kan tilpasses etter behov ved å legge til eller fjerne spotter langs skinnen.

Enten du trenger å belyse en stue, kjøkken, kontor eller butikk, vil SPS SkinneLINE 2M 3-Faset Sort uten lyskilde fra Spectrum være et pålitelig valg. Med et stilrent design, god lyskvalitet og enkel installasjon vil denne skinnespoten bidra til å skape et trivelig og funksjonelt lysmiljø.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

482,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Dybde2000 mm.
MaterialeAluminium