SPS 2 skinne 3-faset 1m, hvit Spectrum

sp.WOJ+05161



Produktbeskrivelse:

SPS 2 skinne 3-faset 1m er en elegant og moderne skinne som passer perfekt til å belyse ulike rom og lokaler. Den hvite fargen på skinne gir et stilrent og tidløst uttrykk som vil passe inn i de fleste interiørstiler. Skinne må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere optimalt. Med dimensjoner på 32 x 1000 mm passer den godt til å installeres i ulike rom uten å ta opp for mye plass.

Viktigste egenskaper:

RA-verdi: Med en RA-verdi på 80-85 har denne skinne høy lyskvalitet som sikrer et naturlig og vakkert lys. Alle farger vil bli vist på en genuin måte, noe som er ideelt for å skape en behagelig og stemningsfull atmosfære i rommet. Lyskvaliteten på skinne er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er i et hjem, på kontoret eller i et butikklokale.IP20: Skinne har IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør det ikke brukes i områder med høy luftfuktighet eller hvor det kan komme i kontakt med vann direkte. Skinne er best egnet for innendørs bruk, for eksempel i stuer, gangveier eller kontorer.

Installasjon:

SPS 2 skinne 3-faset 1m er enkel å installere og kan monteres på vegg eller i taket, avhengig av behov og designpreferanser. Ved å følge bruksanvisningen nøye, kan skinne enkelt kobles til en 230V strømforsyning og være klar til bruk. Det anbefales å alltid få en profesjonell til å utføre installasjonen for å sikre korrekt tilkobling og optimal ytelse.Samlet sett er SPS 2 skinne 3-faset 1m et pålitelig og stilfullt belysningsalternativ som vil bidra til å skape en lys og trivelig atmosfære i ethvert rom. Enten det er til dekorative formål eller for å øke funksjonaliteten, vil denne skinne være et verdifullt og praktisk tillegg til ethvert interiør.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

273,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Dybde1000 mm.
MaterialeAluminium