SPS Strømforsyning
Intern, Sort, Spectrum

sp.WOJ+05176



SPS Strømforsyning, Intern, Sort, Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Denne strømforsyningen gir pålitelig og stabil strømtilførsel til dine lyskilder.

Egenskaper:

  • Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som gjengir fargene på en genuin måte. Perfekt for å skape en behagelig atmosfære i ethvert rom.
  • Dimensjoner: 32 x 100 mm. Den kompakte størrelsen på denne interne strømforsyningen gjør den enkel å integrere i ulike installasjoner.
  • IP-nivå: IP20. Denne strømforsyningen er ikke vannbestandig og egner seg derfor best for innendørs bruk.

Anvendelse:

SPS Strømforsyning er ideell for bruk i ulike belysningsapplikasjoner som krever pålitelig strømforsyning. Den kan brukes sammen med et bredt spekter av lyskilder og tilfredsstiller behovene til de fleste bruksområder.

Montering:

Denne interne strømforsyningen er enkel å montere og kan integreres sømløst i ditt belysningssystem. Følg alle instruksjoner som følger med enheten for riktig og sikker installasjon.

SPS Strømforsyning, Intern, Sort, Spectrum leverer pålitelig strømtilførsel av høy kvalitet for dine lyskilder. Med sin kompakte design og høye lyskvalitet er den et flott valg for å skape den perfekte belysningen i ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

95,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium