S-D RGB LED
Båndkontakt, 10mm

sp.WOJ+00800



Produktbeskrivelse

Denne 10mm S-D RGB LED-båndkontakten er et allsidig og effektivt lysprodukt som gir deg muligheten til å skape et vakkert og fargerikt lysmiljø. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve naturlig og genuint lys som viser alle farger på en imponerende måte.

Viktige data om produktet:

  • Tilkobling: Produktet må kobles til en 12V strømforsyning for drift.
  • Lyskvalitet: Med en høy RA-verdi mellom 80-85, sikrer denne LED-båndkontakten utmerket lyskvalitet som vil tilfredsstille de fleste behov og bruksområder.
  • Dimbar: Produktet kan dimmes, slik at du har muligheten til å justere lysstyrken etter eget ønske og behov.

Denne S-D RGB LED-båndkontakten er svært enkel å installere og kan brukes på ulike steder som behøver belysning. Enten det er hjemme, på kontoret, i butikken eller andre steder, vil dette produktet sørge for et behagelig og imponerende lyssetting.

Med muligheten til å skifte mellom forskjellige farger og lysmoduser, kan du skape ulike stemninger og atmosfærer tilpasset ulike situasjoner og anledninger. Produktet er holdbart og energieffektivt, noe som gjør det til et fornuftig valg for de som ønsker å spare energi samtidig som de nyter godt av et kvalitetsprodukt.

Enten du trenger belysning til dekorasjon, funksjonell belysning eller stemningslys, vil denne S-D RGB LED-båndkontakten være et pålitelig og effektivt valg som vil imøtekomme dine behov på en tilfredsstillende måte.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

18,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning12V
Dimensjoner