Ny LH 6V/5W G4 - 60lm, HG4006005, klar Spectrum

LH 6V/5W G4
60lm, HG4006005, klar

sp.WOJ+11223

Merk: 6V.



Lyspære med G4-fatning

Denne lyspæren fra HG4006005-serien er en kraftig 5W lampe med en G4-fatning. Den leverer en imponerende lysstyrke på 60 lumen og er ideell for bruk i ulike typer armaturer og lamper som krever en G4-pære.

Høy lyskvalitet

LH 6V/5W G4 lyspæren har en imponerende lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som gjengir alle farger på en genuin måte. Uansett om det brukes til belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken, vil denne lyspæren sikre at omgivelsene fremstår i sitt beste lys.

Koble til 6V forsyning

For å sikre optimal ytelse, må denne lyspæren kobles til en 6V strømkilde. Ved riktig tilkobling vil lyspæren gi jevn og pålitelig belysning uten flimmer eller stroboskopeffekter.

Klar glasskolbe

Lyspæren har en klar glasskolbe som sikrer at lyset distribueres jevnt og uten tap av intensitet. Denne designen gjør den også ideell for bruk i dekorative armaturer der pæren er synlig.

Allsidig og praktisk

Med sitt kompakte design og enkel installasjon, er denne lyspæren en allsidig og praktisk belysningsløsning. Enten det er behov for generell belysning, fokusbelysning eller stemningsbelysning, vil LH 6V/5W G4 være et pålitelig valg.

Lang levetid

Takket være den høye kvaliteten på materialene og produksjonen, har denne lyspæren en lang levetid som reduserer behovet for hyppig utskifting. Dette gjør den også til et miljøvennlig valg som bidrar til å redusere avfall.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

26,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 5-7 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning6V
Dimensjoner
SokkelG4