Ny Halogen 28W E27 - pre-eco, klassisk, 30, Philips Spectrum

Halogen 28W E27
pre-eco, klassisk, 30, Philips

sp.WOJ+13121



Produktbeskrivelse

Dette Halogen 28W E27-pæren fra Philips er et pålitelig og kvalitetsprodukt som passer perfekt til ulike belysningsbehov. Med en effekt på 28W og en stor E27 fatning, er denne pæren ideell for å erstatte eldre, mindre energieffektive lyskilder.

Med en lysstyrke på imponerende 2800 lumen, gir denne pæren et klart og sterkt lys som vil lyse opp rommet ditt effektivt. Enten du trenger godt lys til lesing eller vanlig belysning i hjemmet ditt, vil denne pæren kunne imøtekomme dine behov.

Det som virkelig skiller denne pæren ut fra andre er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir denne pæren et naturlig og vakkert lys som fremhever alle farger på en genuin måte. Uansett om du trenger lys til å jobbe, slappe av eller bare være sammen med familie og venner, vil denne pæren bidra til å skape riktig atmosfære i rommet.

Denne Halogen 28W E27-pæren er pre-eco, noe som betyr at den er mer energieffektiv og miljøvennlig enn eldre halogenpærer. Med sin klassiske design passer denne pæren inn i de fleste lamper og armaturer, og vil gi et tidløst utseende til rommet ditt.

Uansett om du trenger en ny lyskilde til stuen, kjøkkenet eller kontoret, vil denne Halogen 28W E27-pæren fra Philips kunne oppfylle dine behov på en pålitelig og effektiv måte. Ikke bare vil den gi deg godt lys, men den vil også bidra til å skape en behagelig atmosfære i rommet ditt.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke2800 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk28w
Dimensjoner
SokkelE27