Ny Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412v Spectrum

Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412v

sp.WOJ+00672



Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412V

Dette armaturet er designet for å kobles til en 412V strømkilde og gir et kraftig og pålitelig lys for en rekke bruksområder. Med en RA-verdi på 80-85, garanterer det en høy lyskvalitet som viser alle farger i sitt naturlige utseende.

Armaturet er ideelt for ulike behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikker. Den kraftige lyskvaliteten sikrer at omgivelsene blir lysere og mer levende, noe som gjør det perfekt for lyssetting i både private og kommersielle miljøer.

Med GR10-Q 4-pin 2D teknologi gir dette armaturet en jevn og jevn belysning over et stort område. Dette er ideelt for rom som trenger mye lys, for eksempel en stue eller en butikk der det er viktig å vise farger riktig.

Armaturet er enkelt å installere og vedlikeholde, noe som gjør det til et praktisk valg for de som ønsker en pålitelig lyskilde. Det er også energieffektivt, noe som bidrar til å redusere strømregningene over tid.

Enten det brukes som en enkelt enhet eller som en del av en større belysningsinstallasjon, vil Armatur GR10-Q 4-pin 2D 412V bidra til å skape den rette atmosfæren og gi den rette belysningen for ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

18,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning412V
Dimensjoner
SokkelGR10q