Ny LED rørarmatur uten lyskilde - 600mm, Spectrum Spectrum

LED rørarmatur uten lyskilde
600mm, Spectrum

sp.WOJ+14305



Produktbeskrivelse:

Dette LED rørarmaturet fra Spectrum er et pålitelig og effektivt belysningsalternativ uten lyskilde, ideelt for bruk i ulike miljøer. Med høy lyskvalitet med en **RA-verdi på 80-85** sikrer dette armaturet et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i offentlige rom.

Lysstyrken:

Med dimensjoner på **610 x 35 x 45 mm** passer dette LED rørarmaturet perfekt for installasjon under hyller, skap eller i andre trange områder hvor behovet for belysning er tilstede. Armaturet har en effektivitet som gir god og jevn belysning uten blending, og kan skape en behagelig atmosfære i ethvert rom.

Værbeskyttelse:

Det er viktig å merke seg at denne armaturen har **IP20 beskyttelsesgrad**, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Den er derfor best egnet for tørre omgivelser og innendørs bruk. Det anbefales å unngå å plassere denne armaturen i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.

Dette LED rørarmaturet fra Spectrum er en pålitelig og stilren belysningsløsning som kan bidra til å forbedre belysningen i ethvert rom. Med sin høye lyskvalitet og effektivitet er det et godt valg for de som ønsker en pålitelig og kraftig belysningsløsning uten komplikasjoner.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
SokkelT8 rør
Høyde35 mm.
Bredde610 mm.
Dybde45 mm.
MaterialeSTEEL, PLASTIC