Shelly Pro Dimmer 1PM

Shelly-Pro-Dimmer-1PM

Shelly Pro Dimmer 1PM og Shelly Pro Dimmer 2PM er WiFi-styrte 1-kanals og 2-kanals dimmere for montering på DIN-skinne i gruppepanelet. Begge variantene kan belastes med opptil 200W LED per utgang og har samtidig effektmåling på hver kanal, noe som gir en enkel oversikt over forbruket.

Shelly's Pro Dimmer 1PM og 2PM er enkelt å sette opp og kontrollere gjennom Shelly Smart Control-appen eller ditt foretrukne smarthussystem. Shelly-enheter fungerer 100 % lokalt og trenger bare et lokalt nettverk for å fungere. Shelly kan brukes alene i Shelly Smart Control-appen eller med mer enn 200 partnersystemer som Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant, Samsung SmartThings, Athom Homey og mange flere.

Lasteplan per utgang
• LED-lamper (dimbar): 200 W
• Dimbare elektroniske transformatorer: 180 W
• LED-lamper (ikke dimbar): 110 W (på/av-modus)
• Glødepærer: 200 W
• Halogenlampe: 200 W
• Viklet transformator: 200 VA
• CFL: 50 W

Funksjon
Dimmerne kan leveres med 110-240 VAC. De har begge to innganger per dimmerutgang, som gir mulighet for 2-trykks drift. Som standard er de satt opp til å styres av et enkelt fjærtrykk. Begge inngangene er fullt programmerbare, noe som betyr at tilleggsinngangen også kan brukes til å styre en annen Shelly-enhet.

Forbindelse
Shelly Pro Dimmers kan kobles til Internett eller lokalt nettverk via en 2,4 GHz WiFi og/eller via RJ45 LAN-kabel. I tillegg har enheten innebygget Bluetooth, akkurat som resten av Pro- og Plus-enhetene, og derfor kan den også brukes som gateway for Shelly Bluetooth batteridrevne Bluetooth-enheter.

Alle Shelly-enheter fungerer lokalt uten tilkobling til Shelly Cloud, men det anbefales at dette aktiveres, for enkel datalagring og økt funksjonalitet. Enhetene kan også kommunisere via MQTT, HTTP og WebSocket. Alle støtter TLS.

Maskinvare
Enheten er utstyrt med generasjon 2 maskinvare, som blant annet består av en kraftig ESP32-prosessor. Dette tillater bruk av skriptfunksjoner for avansert og brukertilpasset funksjonalitet samt rekkeviddeforlengerfunksjonen med enheten, som dermed kan utvide det trådløse nettverket.Må kobles til 230V forsyning
Dimensjoner: 25 x 97 x 75 mm.

Mer informasjon

932,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 1-2 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde97 mm.
Bredde25 mm.
Dybde75 mm.