12W/m RGBIC LED stripesett
20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

IP68.60.RGBIC.24V.20m

Opplev en verden av farger og stemning med vårt 12W/m RGBIC LED strip sett - 20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V. Dette høytytende LED strip settet er designet for å forvandle dine rom med levende lys og uendelige fargemuligheter.

15 cm tilkoblingskabel i hver ende. Begge ender av stripen må kobles til 24V strømforsyning.

  • RGBIC teknologi: Med avansert RGBIC teknologi kan du nyte mer dynamiske og jevne fargeoverganger, noe som skaper en storslått visuell opplevelse.
  • IP68 beskyttelse: Ideell for utendørs bruk, da den er fullstendig vanntett og støvtett, noe som gir deg den ultimate fleksibiliteten til alle dine prosjekter.
  • Drift ved 24V: Øker sikkerheten og effektiviteten, noe som gjør installasjonen enkel og energibesparende.


Kan klippes for hver 10 cm.

4-pin RGBIC

RGBIC strip hvor det er mulig å stille inn stripen til å lyse forskjellige farger samtidig.

Styres via fjernkontroll eller app til din smarttelefon, hvor du kan velge mellom mange forskjellige lysspill.



12W/m RGBIC LED stripesett, 20m, IP68, 60 LED pr. meter, 24V

Dette RGBIC LED stripesettet er designet for å gi deg muligheten til å skape fantastiske lyseffekter i ditt hjem, på kontoret eller utendørs. Med en effekt på 12W per meter, vil dette settet gi deg den perfekte mengden lys for å skape stemning og atmosfære.

Produktet må kobles til en 24V strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Den høye spredningen på 120 grader sikrer at lyset fordeler seg jevnt og gir en flott belysning hvor enn det plasseres.

Med 60 LED-lys per meter, vil dette stripesettet lyse opp rommet på en imponerende måte. Dimensjonene på kun 11mm x 3mm gjør det enkelt å installere og tilpasse etter ønsket lengde og plassering.

Den IP68 klassifiseringen betyr at dette sette er vanntett og kan faktisk brukes under vann opp til en dybde på 1 meter. Dette gjør det ideelt for utendørs bruk, som for eksempel i hagen eller rundt svømmebassenget.

Det fleksible designet gjør det enkelt å plassere disse LED stripene akkurat der du ønsker, og med muligheten til å styre farger og effekter med en RGBIC kontroller, kan du skape enda mer spennende lyskombinasjoner.

Samlet sett er dette RGBIC LED stripesettet et flott valg for de som ønsker å skape en stemningsfull atmosfære med imponerende lyssetting. Enten det er for dekorasjon, fest eller generell belysning, vil dette settet imponere med sin kraftige lysstyrke og fargerike muligheter.


Husk tilleggskjøp:
- RGBIC-kontroller med fjernkontroll - Bluetooth, RF trådløs, slank fjernkontroll, for IP65 og IP68 RGBIC
- V-Tac 400W strømforsyning - 24V DC, 16,6A, IP45 regntett

Mer informasjon

2 970,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGBIC
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning24V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde3 mm.
Bredde11 mm.