7.2W/m RGB LED strip
10m, IP68, 30 LED pr. meter 24v, 12mm bred

IP68.RGB.12mm.24V

LEDstripen er utstyrt med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste flater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi å bruke silikonlim Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så må det også brukes silikonlim. Stripen er virkelig robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot vibrasjoner.

Listen kan kuttes hver 16,7 cm.

Bruker 24v , strømforsyning (dette må kjøpes separat).
LED -stripen kan dimmes. 

 7.2W/m RGB LED strip, 10m, IP68, 30 LED pr. meter 24v, 12mm bred

Denne 7.2W/m RGB LED-stripen er et fantastisk produkt med mange flotte funksjoner. Med sine 10 meter er den perfekt for å lyse opp forskjellige områder, enten det er hjemme, på kontoret eller i utendørsområder.

LED-stripen krever en 24V strømforsyning for å fungere optimalt. Dette bidrar til å opprettholde effekten på 7.2W, noe som betyr at den gir mye lys. Med en lysstyrke på 275 lumen er denne LED-stripen virkelig lyssterk. Den har også en bred lysspredning på 120 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet.

En viktig egenskap ved denne LED-stripen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at den gir naturlig og vakkert lys, som viser alle farger på en genuin måte. Du vil få en behagelig belysning som passer til de fleste behov.

Et annet flott trekk ved denne LED-stripen er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter eget behov og skape ønsket atmosfære i rommet.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet kan du være trygg på at denne LED-stripen vil ha lang og sikker drift. Den er beregnet til å vare opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Dette er takket være den profesjonelle og pålitelige driveren samt god kjøling. Produktet er designet for å vare lenge.

Dimensjonene på LED-stripen er 12 x 4.4 x 5000 mm, slik at den enkelt kan tilpasses og installeres i forskjellige omgivelser.

Viktig å merke seg er at denne LED-stripen er IP68-klassifisert, som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den perfekt for bruk utendørs eller i våte områder som bad eller svømmebassenger.

Alt i alt er denne 7.2W/m RGB LED-stripen en pålitelig og allsidig belysningsløsning. Med sin lysstyrke, dimmefunksjon og lange levetid er den egnet for en rekke bruksområder. Den er også vanntett, noe som gjør den ekstra praktisk og holdbar. Du vil helt sikkert bli imponert over resultatet når du bruker denne LED-stripen i ditt hjem eller på kontoret.

Mer informasjon

2 399,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke275 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7.2w
Spenning24V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde4.4 mm.
Bredde12 mm.
Dybde5000 mm.