Halo Design
Pivot Pendel Ø40cm Int LED Sort/Antikk

hd.742691

Pivot er designet for å tilpasse seg enhver stil og plass, og gir en unik lyseffekt med et moderne preg.
Den innovativt utformede armen gjør det mulig å justere den i forskjellige vinkler og skape et vakkert og skreddersydd lysmønster.
Pivot er et kvalitetsprodukt designet for å vare med et stilig og funksjonelt design.Produktbeskrivelse:

Dette er en LED-pendel fra Halo Design med et modernistisk design og en diameter på 40cm. Pendelen er utført i en kombinasjon av sort og antikke detaljer som gir et elegant og tidløst utseende.

Effekt: 22W.

Pendelen har en lysstyrke på 1630 lumen, noe som gir et kraftig og behagelig lys. Lyset spres jevnt i en vinkel på 120 grader, noe som sørger for en jevn fordeling av lyset i rommet.

En viktig faktor for et godt belysningsprodukt er lyskvaliteten. Denne pendelen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Ved bruk av LED av høyeste kvalitet sikres det en lang og pålitelig drift opp til 30.000 timer. Og med minimal reduksjon i lysstyrke kan man være sikker på at dette produktet vil gi lys i mange år fremover. Pendelens profesjonelle og pålitelige driver og god kjøling bidrar til den lange levetiden.

Dimensjoner: 2.7 x Ø40 mm.

Pendelen har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige områder.

Mer informasjon

6 449,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke1630 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde2.7 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeMetal med akrylbund