Restsalg: LEDlife ZOLO lampe
6W, Cree LED, hvit/sølv

Lyskilde med et moderne uttrykk i hvit og sølv farg.Restsalg: LEDlife ZOLO lampe er et produkt som vil gi deg en fantastisk lysopplevelse. Med en effekt på 6W og tilkobling til 230V forsyning, vil du få en lysstyrke på 600 lumen som gir et fokusert lys på 45 grader. Dette sikrer et kontrollert lys som vil gi deg den perfekte belysningen i ethvert rom.

En ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95, sikrer et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og vil gi deg den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

Restsalg: LEDlife ZOLO lampe er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.

Fargetonen på lyset er varm hvit (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Restsalg: LEDlife ZOLO lampe har også en dimensjon på 200 x Ø53 mm, og en integrert lyskilde som gjør det enkelt å montere. Dette gjør det til et perfekt produkt for alle som ønsker å ha den perfekte belysningen i ethvert rom.

Alt i alt, er Restsalg: LEDlife ZOLO lampe et fantastisk produkt som vil gi deg den perfekte belysningen i ethvert rom. Med en ekstra høy lyskvalitet, lang levetid og en behagelig fargetone på lyset, vil du kunne nyte den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

Mer informasjon

-40%

575,00 kr inkl. mva.

345,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter53 mm.