Restsalg: LEDlife ZOLO pendellampe
6W, Cree LED, svart/gull, m. 1,2m kabel

Lyskilde med med et moderne uttrykk i svart og gull farg.LEDlife ZOLO pendellampe er et fantastisk produkt som passer perfekt for alle som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet. Med en effekt på 6W og behov for tilkobling til 230V forsyning, gir denne lampen en lysstyrke på 600 lumen og et fokusert lys på 45 grader som sikrer et kontrollert lys. Dette gjør at lampen passer perfekt for både stue, kjøkken og andre rom hvor man ønsker å ha god kontroll på lyset.


Lampen har også ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. Det er også mulig å dimme lampen, noe som gir en ekstra fleksibilitet i bruken.


En av de store fordelene med LEDlife ZOLO pendellampe er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette gjør at man kan være trygg på at man får mye glede av lampen i mange år fremover.


Lampen finnes i varm hvit (3000K) fargetone, noe som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Med dimensjoner på 200 x Ø53 mm og integrert lyskilde, er LEDlife ZOLO pendellampe enkel å montere og passer perfekt til de fleste rom.


Alt i alt er LEDlife ZOLO pendellampe et fantastisk produkt som gir en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet. Med høy lyskvalitet, dimming og lang levetid, er dette en lampe som vil gi deg mye glede i mange år fremover.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

-40%

584,00 kr inkl. mva.

350,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter53 mm.