LEDlife 20W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 8° strålevinkel, IP69K vanntett, 10-30V

LL.work.20P.spot

Arbeidslys/ekstralys 20W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP69K-Godkjent.

DT/DTP kabel.



LEDlife 20W LED arbeidslys/ekstralys

Dette LED arbeidslyset fra LEDlife er et kraftig og pålitelig valg for bil, lastebil, traktor eller trailer. Med en effekt på 20W og mulighet til å kobles til en 12-24V strømkilde, er dette lyset ideelt for bruk i ulike kjøretøy.

Med en lysstyrke på 1400 lumen, gir dette LED arbeidslyset et sterkt og klart lys som sikrer god sikt og synlighet, selv i dårlige værforhold eller mørke omgivelser. Den 8° strålevinkelen gir et konsentrert lys som er ideelt for langdistanse belysning.

LEDlife 20W LED arbeidslys har kompakte dimensjoner på 81 x 85 x 76 mm, noe som gjør det enkelt å installere og plassere på kjøretøyet. Den er også IP69K vanntett, noe som betyr at den er beskyttet mot kraftig vannsprut og kan til og med brukes under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den svært egnet for bruksområder der det er behov for beskyttelse mot vann og fuktighet.

Dette LED arbeidslyset har også en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe eller bytte ut lyspærer separat. Det gir en enkel og praktisk løsning for belysning på kjøretøyet ditt.

Enten du trenger ekstra lys for arbeid, kjøring eller andre aktiviteter, er LEDlife 20W LED arbeidslys et pålitelig valg som gir god belysning, lang levetid og enkel installasjon.

Mer informasjon

690,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1400 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC